Home / HEADER-NEWS / Σειρά Εκπαιδευτικών Επισκέψεων από τη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Σειρά Εκπαιδευτικών Επισκέψεων από τη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Δημοσιεύτηκε: 7:00 μμ Δεκέμβριος 16th, 2016  


photo2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/12/2016

Σειρά Εκπαιδευτικών Επισκέψεων από τη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Οι φοιτητές της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είχαν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στην αγορά για μια ολόκληρη εβδομάδα, συμμετέχοντας ενεργά στις δράσεις της τουριστικής βιομηχανίας, όχι μόνο ως θεατές αλλά και ως εργαζόμενοι.

Η εβδομάδα ξεκίνησε με τη συμμετοχή τους στο Business Travel Professional Forum (BTPF) που διοργάνωσε η εταιρεία SWOT με 40 εκπροσώπους μεγάλων ξενοδοχείων από όλη την Ελλάδα.  Στο πλαίσιο του forum, oι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη διαδικασία οργάνωσης επαγγελματικών συναντήσεων, αλλά και να συμμετέχουν ενεργά στην υποστήριξη της διοργάνωσης.

photo1

Η εβδομάδα συνεχίστηκε με την ενεργή ενασχόλησή των φοιτητών με το 1ο Διεθνές συνέδριο για τη Γαστρονομία και τον Τουρισμό που διοργάνωσε το ΤΕΙ Αθηνών σε συνεργασία με τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιά και Νήσων, ενώ έλαβαν και σχετικό τιμητικό έπαινο για την ουσιαστική συμβολή τους.

Η εβδομάδα ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στην έκθεση 100% Hotel Show, όπου οι φοιτητές, στο πλαίσιο Workshop του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, εκπαιδεύτηκαν στη σημασία της εξυπηρέτησης πελατών και στη διοργάνωση επαγγελματικών εκθέσεων.

Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων σπουδών, καθώς βραβεύθηκε ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» (Best Hotel Education Provider) στα Greek Hospitality Awards 2016 και είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

 

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...