Home / HEADER-NEWS / Σχετικά με τη μισθοδοσία του Δεκεμβρίου

Σχετικά με τη μισθοδοσία του Δεκεμβρίου

Δημοσιεύτηκε: 7:36 μμ Δεκέμβριος 12th, 2016  


epidoma

Ενημέρωση του ΠΣΑΕΠ για την μισθοδοσία του Δεκεμβρίου

Τις τελευταίες μέρες δεχόμαστε πολλά ερωτήματα από συναδέρφους ,που λόγο κάποιων δημοσιευμάτων , μας ρωτάνε  εάν θα καταβληθεί ο μισθός του Δεκεμβρίου στις 15 του μηνός.

Σε επικοινωνία που είχαμε με πρωτοβάθμιες , μας ενημέρωσαν πως μέχρι τις 15 θα έχουν γίνει οι διάφορες εκκαθαρίσεις που αφορούν την παρουσία των εκπαιδευτικών (άδειες κτλπ) , από εκεί και πέρα μόλις τελειώσει η εκκαθάριση θα περιμένουν εντολή για πληρωμές.  Πιθανός , όπως μας είπαν , οι μισθοί να έχουν καταβληθεί μέχρι τις 20.

Σχετικά με την  καταβολή των κλιμάκιων οι ημερομηνίες διαφέρουν από πρωτοβάθμια σε πρωτοβάθμια , οπότε δεν μπορούμε να έχουμε μια συγκεκριμένη ημερομηνία .

Συνάδελφοι , όπως γνωρίζεται η κάθε πρωτοβάθμια λειτουργεί διαφορετικά στα θέματα μισθοδοσίας και για αυτό είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν διαφορές στις ημερομηνίες.

Εμείς ως σύλλογος προσπαθούμε να σας ενημερώσουμε για την γενική πληροφόρηση που είχαμε.

ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το ΔΣ του Συλλόγου
Αναγνωστόπουλος Γεώργιος (Πρόεδρος)
Μπαξεβανίδης Θοδωρής (Αντιπρόεδρος)
Πασχάλης Αλέξανδρος (Γενικός Γραμματέας)
Δοξαστάκη Χρυσούλα (Οργανωτική Γραμματέας)
Μήτση Ουρανία (Αναπληρώτρια Γραμματέας)
Σαμαράς Γεώργιος (Ταμίας)
Ντερέκα Γεωργία (Μέλος)


 

Ένα σχόλιο

  1. Απαράδεκτο η κάθε Περιφερειακή Δ/νση Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης να λειτουργεί κατά το δοκούν σε θέματα δικαιωμάτων Αναπληρωτών κυρίως, όπως άδειες, μισθοδοσία – κλιμάκια κλπ που κατοχυρώνονται με νόμο και προστστεύονται από το Σύνταγμα. Επίσης, δεδομένου του αποκεντρωτικού χαρακτήρα της διοικητικής δράσης του Κράτους, οι Περιφερειακές Υπηρεσίες του Υπ. Παιδείας οφείλουν να εφαρμόζουν τις δημόσιες πολιτικές του Υπουργείου κατά ενιαίο και ομοιόμορφο τρόπο προασπίζοντας τα ατομικά και εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων…και σύμφωνα με το Ν.2286/02. Αυτά, προς τους ιθύνοντες του Υπ. Παιδείας και του Υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης για άσκηση κατασταλτικού ελέγχου νομιμότητας στους φορείς και την απόδοση ευθυνών, όπου και αν οφείλεται.

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...