Home / Featured / Προσλήψεις πτυχιούχων φυσικής αγωγής και νηπιαγωγού σε Δήμους

Προσλήψεις πτυχιούχων φυσικής αγωγής και νηπιαγωγού σε Δήμους

Δημοσιεύτηκε: 9:58 μμ Δεκέμβριος 8th, 2016  


job
Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu
Προσλήψεις ειδικοτήτων εκπαιδευτικών προσφέρονται αυτό το διάστημα σε διάφορους Δήμους. Το xenesglosses.eu εντόπισε μερικές για πτυχιούχους φυσικής αγωγής αλλά και για νηπιαγωγό.
  • Πτυχιούχοι φυσικής αγωγής στην Καλαμαριά
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,  ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δήμου Καλαμαριάς  α ν α κ ο ι ν ώ ν ε ι την πρόσληψη δέκα (10) πτυχιούχων  Φυσικής Αγωγής προκειμένου να υλοποιήσει τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.)  περιόδου 2016 – 2017, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (έως 8 μήνες).
  • Περιστέρι- Νηπιαγωγός
Στο Περιστέρι ανακοινώθηκε η προκήρυξη για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος, στο Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού & Πρόνοιας» (Ο.Π.Α.Α.Π.) Δήμου Περιστερίου, που εδρεύει στο Δήμο Περιστερίου Ν. Αττικής και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης.
Η προκήρυξη αφορά 1 νηπιαγωγό με διάρκεια σύμβασης μέχρι 31/8/2017. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 07/12/2016 έως και 16/12/2016

  • Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας
Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας, ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωρομίσθια αποζημίωση, συνολικά δέκα (10) ατόμων –ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – για την υλοποίηση Γενικών και Ειδικών Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.),  μεγάλης διάρκειας – περιόδου 2016-2017, με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Η διάρκεια της σύμβασής τους δε θα υπερβαίνει τις 31 Ιουλίου 2017.
Αναλυτικά, οι θέσεις αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ

ΘΕΣΕΩΝ

ΤΥΠΙΚΑ

ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΧΡΟΝΙΚΗ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής

για την υλοποίηση των

Γενικών προγραμμάτων

9

Πτυχιούχοι

Φυσικής

Αγωγής

έως

31-07-2017

Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής

για την υλοποίηση των

Ειδικών προγραμμάτων

1

Πτυχιούχος

Φυσικής

Αγωγής

έως

31-07-2017

Αιτήσεις γίνονται δεκτές για δέκα (10) ημέρες, από Τετάρτη 30 Νοεμβρίου έως και Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου στα Γραφεία της Επιχείρησης, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, Οδός Βεροίας – Δημ. Κολυμβητήριο ΤΚ59300.
Την αναλυτική διακήρυξη θα τη βρείτε στο συνημμένο αρχείο.

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...