Home / Featured / Πρόσκληση που αφορά φιλολόγους, δασκάλους, νηπιαγωγούς, θεάτρου, εικαστικών, φυσικής αγωγής κ.α

Πρόσκληση που αφορά φιλολόγους, δασκάλους, νηπιαγωγούς, θεάτρου, εικαστικών, φυσικής αγωγής κ.α

Δημοσιεύτηκε: 8:32 μμ Δεκέμβριος 16th, 2016  


job

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΡΟΜΑ

Εκπαιδευτικοί με πτυχίο ΑΕΙ Τμημάτων Ανθρωπιστικών/Κοινωνικών Επιστημών – κυρίως από τα τμήματα Π.Τ.Δ.Ε, Π.Τ.Π.Ε., Φιλολογίας, Φ.Π.Ψ. –  και Θετικών Επιστημών, κυρίως του Μαθηματικού τμήματος καθώς και εμψυχωτές με πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή ΙΕΚ Τμημάτων Εικαστικών, Κινηματογράφου, Φωτογραφίας, Θεατρικών Σπουδών, Μουσικών Σπουδών, Επιστήμες Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού και Πληροφορικής αφορά πρόσκληση για υποβολή προτάσεων για τις ανάγκες της Πράξης με τίτλο «Ένταξη και εκπαίδευση των παιδιών ΡΟΜΑ» με κωδικό ΟΠΣ (MIS )5001369 στις Περιφέρειες Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας (ΥΠ1), Ιονίων Νήσων, Πελοποννήσου, Β. Αιγαίου και Κρήτης (ΥΠ2), Αττικής (ΥΠ3), Στερεάς Ελλάδας (ΥΠ4) και Ν. Αιγαίου (ΥΠ.5), με δικαιούχο το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Επίκ. Καθηγητή Παιδαγωγικής του ΕΚΠΑ Παρθένη Χρήστο ζητείται προσωπικό για τη διοικητική και επιστημονική υποστήριξη του Έργου.

H Πράξη εντάσσεται στους Άξονες Προτεραιότητας 6 , 8 και 9 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου

Μάθηση», που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από Εθνικούς Πόρους και έχει συνολικό προϋπολογισμό 1.800.000,00 €.

Η χρονική διάρκεια του Έργου ορίζεται έως τις 31/08/2018. Η σύμβαση που θα υπογραφεί με το ΕΚΠΑ/ΕΛΚΕ θα είναι σύμβαση μίσθωσης έργου ή σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου μετά από επιλογή του ενδιαφερόμενου, η διάρκεια της οποίας θα ορίζεται αναλόγως με τις ανάγκες της Πράξης κατά το διάστημα υλοποίησης αυτής και έως την λήξη της Πράξης µε δυνατότητα παράτασης εφόσον παραταθεί η Πράξη.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων ορίζεται το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 (21/12/2016), και ώρα 13.30.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΡΟΜΑ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...