Home / Featured / ΟΠΣΥΔ – Άνοιξε το σύστημα για αιτήσεις αναπληρωτών για τους πρόσφυγες (opsyd.sch.gr)

ΟΠΣΥΔ – Άνοιξε το σύστημα για αιτήσεις αναπληρωτών για τους πρόσφυγες (opsyd.sch.gr)

Δημοσιεύτηκε: 11:33 μμ Δεκέμβριος 9th, 2016  


ypep8-marousi-5

Πρόσκληση σε εκπαιδευτικούς, εγγεγραμένους στους πίνακες αναπληρωτών, για την εκπαίδευση των προσφύγων

Σας ενημερώνουμε ότι είναι διαθέσιμη η συμπλήρωση υπάρχουσας ενεργής αίτησης αναπληρωτή γενικής παιδείας με επιλογές σχετικές με την εκπαίδευση προσφύγων, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου.

Η δήλωση/ενημέρωση προτιμήσεων σχετικών με τις δομές υποδοχής εκπαίδευσης προσφύγων γίνεται μέσω της επιλογής «Περιοχές ΔΥΕΠ» (εικονίδιο +) του ιστορικού αιτήσεων του εκπαιδευτικού.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε

.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι με την αριθμ. 210616/Ε2/9-12-2016 υ.α. η οποία εκκρεμεί για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, καλούνται οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ06, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ18.41, ΠΕ19-ΠΕ20, ΠΕ32, ΠΕ60 και ΠΕ70, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στους υφιστάμενους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών γενικής εκπαίδευσης σχολικού έτους 2016-2017 και επιθυμούν να προσληφθούν ως αναπληρωτές πλήρους ωραρίου (για τον κλάδο ΠΕ60) ή αναπληρωτές πλήρους ή/και μειωμένου ωραρίου (για τους λοιπούς κλάδους) σε Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφύγων (ΔΥΕΠ), εφόσον δεν έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση στο πλαίσιο των αριθμ. 161729/Ε2/30-09-2016 (ΦΕΚ 3168/τ.Β΄/03-10-2016, ΑΔΑ:

) και 164751/Ε1/05-10-2016 (ΦΕΚ 3210/τ.Β΄/05-10-2016, ΑΔΑ:
) υ.α., να συμπληρώσουν, σχετικά, την ηλεκτρονική αίτησή τους στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.Σ.Υ.Δ.), https://opsyd.sch.gr/. Στους εκπαιδευτικούς που έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση για πρόσληψη σε ΔΥΕΠ στο πλαίσιο των ως άνω υ.α. παρέχεται η δυνατότητα τροποποίησης/συμπλήρωσης της υφιστάμενης αίτησης.

Με την παρούσα διαδικασία δεν υποβάλλουν αίτηση οι εκπαιδευτικοί που έχουν ήδη προσληφθεί ως αναπληρωτές πλήρους ή μειωμένου ωραρίου κατά το τρέχον σχολικό έτος (από τους πίνακες Γενικής Εκπαίδευσης ή τους πίνακες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, ανεξαρτήτως κλάδου πρόσληψης), εξαιρουμένων των εκπαιδευτικών που έχουν ήδη προσληφθεί ως αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου (και απασχολούνται) σε ΔΥΕΠ και στους οποίους παρέχεται, κατ’ εξαίρεση, η δυνατότητα τροποποίησης της ήδη υπάρχουσας αίτησης, μόνο, για πρόσληψη/αναβάθμιση με πλήρες ωράριο σε οποιαδήποτε ΔΥΕΠ.

Στους ενδιαφερόμενους παρέχεται πρόσβαση στην ηλεκτρονική σελίδα του Ο.Π.ΣΥ.Δ. (https://opsyd.sch.gr/) από σήμερα Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων θα καθοριστεί με τη δημοσίευση σε ΦΕΚ της ως άνω υπουργικής απόφασης.


 

8 Σχόλια

  1. Έχω κάνει ήδη αίτηση την πρώτη φορά για μειωμένου ωραρίου. Μπορώ να κάνω τροποποίηση και να βάλω και πλήρους ωραρίου;

  2. Στο ΟΠΣΥΔ όταν πατάμε εικονίδιο+ , έχει ένα κουτάκι για ¨τσεκάρισμα» αποδοχής πρόσληψης στις ΔΥΕΠ (αποφεύγω προσ στιγμήν να το πατήσω). Μετά το τσεκάρισμα υπάρχει επιλογή εαν θέλει κάποιος να επιλέξει μόνο πλήρες ωράριο ή με το τσεκάρισμα στο κουτάκι σημαίνει ότι αποδεχόμαστε και πλήρες και μειωμένο ωράριο; Επίσης οι περιοχές που θέλουμε να επιλέξουμε ανοίγουν επίσης μετά το τσεκάρισμα; Ευχαριστώ πολύ και ζητώ ταπεινά συγγνώμη που είμαι τόσο άσχετη.

    • Αν το τσεκάρεις θα σου βγάλει τις περιοχές. Από τον αριστερό πίνακα επιλέγεις όποια περιοχή θες πλήρους, μειωμένου ή και τα δύο και με το βελάκι τη στέλνεις στον αριστερό πίνακα. Για να γίνει η αίτηση πρέπει να πατήσεις καταχώρηση!

  3. Δεν καταλαβαίνω, αφού έχουμε κάνει αιτήσεις, έχουν πάρει ελάχιστους και είμαστε ακόμα πολλοί που δεν έχουμε καλεστεί, ποιο το νόημα να ξανανοίξει το opsyd; Τσάμπα χριστουγεννιάτικες ελπίδες;

  4. Για ποιο λόγο ανοίγει και ξανανοίγει το σύστημα για τις δομές προσφύγων; Στην ειδικότητα μου (πε06) αν θυμάμαι καλά κάναμε αίτηση γύρω στα 250 άτομα αίτηση και πήραν ελάχιστους, δεν καλύπτονται τα κενά;

  5. Σ΄ευχαριστώ πολύ Δημήτρη.

  6. Μήπως να το δούμε λίγο πονηρά αυτό οι ΠΕ70;; Θέλω να πω πως όσοι περιμέναμε για παράλληλη κ πιέζαμε για αύξηση πιστώσεων ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΟΥΜΕ!!!! ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ. Όπως έχει αποδειχθεί ως τώρα άλλωστε οι ΔΥΕΠ είναι ανοργάνωτες κ το υπουργείο έχει κάνει λίγες προσλήψεις! Να μην ελπίζουμε σε θαύματα!!! Εννοείται πως όποιος επιθυμεί να κάνει αίτηση να πράξει κατά το δοκούν, αλλά ταυτόχρονα να μην αποπροσανατολιστούμε από την ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ! ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ να συνεχίσουμε να πιέζουμε αν θέλουμε να απορροφηθεί ένας ικανοποιητικός αριθμός των ΠΕ70 που τόσο έχουμε πληγεί φέτος. ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΔΥΕΠ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΤΗΣ Ά ΒΑΘΜΙΑΣ!!!!!!

    ΥΓ:Τα παραπάνω κατά την ταπεινή μου άποψη…

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...