Home / Featured / Νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, ή φιλόλογοι για την εκπαίδευση προσφύγων

Νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, ή φιλόλογοι για την εκπαίδευση προσφύγων

Δημοσιεύτηκε: 5:26 μμ Δεκέμβριος 10th, 2016  


job

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Την πρόσληψη νηπιαγωγών, δασκάλων, ή φιλολόγων θα πραγματοποιήσει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με σύμβαση έργου στο πλαίσιο προγράμματος με τίτλο «Ολοκληρωμένη απόκριση στις ανάγκες εκπαίδευσης και προστασίας των  παιδιών-προσφύγων και των κηδεμόνων τους στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα».

Το έργο αφορά: «Διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας και δημιουργική απασχόληση  παιδιών ηλικίας 4-5, 6-12 και 13-18 ετών».

Θα επιλεγούν πέντε (5) προτάσεις και σύμφωνα με το τεχνικό παράρτημα του συμφωνητικού  συνεργασίας του προγράμματος ως χρόνος παράδοσης του προαναφερθέντος έργου ορίζεται η  31 Αυγούστου 2017 και το ποσό έκαστης σύμβασης ανέρχεται σε 10.080,00 ευρώ.

Τα ανωτέρω στοιχεία, πρέπει να κατατεθούν στην Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου  Ιωαννίνων, 1ος όροφος του Κτηρίου του Διοικητηρίου των Β΄ Φοιτητικών Κατοικιών, Πανεπιστημιούπολη, Ιωάννινα, Τ.Κ. 451 10, το αργότερο μέχρι και την 22/12/2016. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο  2651005752.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ -ΕΡΓΟ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...