Home / Featured / O Υπουργός Παιδείας για την Παράλληλη Στήριξη

O Υπουργός Παιδείας για την Παράλληλη Στήριξη

Δημοσιεύτηκε: 9:52 μμ Δεκέμβριος 7th, 2016  


gavroglou

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Αριθμητικά στοιχεία για τους εκπαιδευτικούς που προσελήφθησαν στην παράλληλη στήριξη δίνει ο υπουργός Παιδείας σε γραπτή του απάντηση στη Βουλή. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι στα δημόσια σχολεία Π/θμιας Εκπ/σης έχουν πραγματοποιηθεί πανελλαδικά χίλιες εννιακόσιες δεκαπέντε (1.915) προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΑΕ για Παράλληλη Στήριξη και στα δημόσια σχολεία Δ/θμιας Εκπ/σης τετρακόσιες (400) προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΑΕ για Παράλληλη Στήριξη.

 Ο Υπουργός αναφέρεται και στην περιοχή της Ηπείρου ενώ επισημαίνει ότι η πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών ή ωρομίσθιων εκπαιδευτικών εξαρτάται τόσο από τις λειτουργικές ανάγκες που δηλώνονται από τις Διευθύνσεις Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης με ευθύνη των Περιφερειακών Διευθυντών Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης σύμφωνα τις κείμενες διατάξεις, οποτεδήποτε αυτές προκύπτουν, όσο και από την έγκριση των απαιτούμενων πιστώσεων από το αρμόδιο όργανο.

 Τέλος, σημειώνεται από τον υπουργό ότι το σύνολο των διαδικασιών του ΥΠΠΕΘ έχει ως αποκλειστική μέριμνα την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης, στα πλαίσια των υφιστάμενων διατάξεων και των εγκεκριμένων από τα αρμόδια όργανα πιστώσεων.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΕΡΩΤΗΣΗ

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...