Home / Featured / Ενημερωτικό σχετικά με τις αιτήσεις αναπληρωτών στα ΔΥΕΠ

Ενημερωτικό σχετικά με τις αιτήσεις αναπληρωτών στα ΔΥΕΠ

Δημοσιεύτηκε: 7:34 μμ Δεκέμβριος 12th, 2016  


prosfyges2

Ενημέρωση του ΠΣΑΕΠ για την διαδικασία αιτήσεων των ΔΥΕΠ και για το ΦΕΚ των ΔΥΕΠ

Σε σημερινή επικοινωνία που είχε ο σύλλογος μας με το υπουργείο σχετικά με το θέμα των ΔΥΕΠ , ενημερωθήκαμε για τα εξής :

  • Το ΦΕΚ που αφορά τις ΔΥΕΠ βρίσκεται στο Εθνικό τυπογραφείο προκειμένου να δημοσιευθεί στην εφημερίδα της κυβερνήσεως . Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε , όπως συμβαίνει και με άλλα παρόμοια ΦΕΚ , η διορία που θα δίνεται για την λήξη υποβολής αιτήσεων θα είναι 2 μέρες μετά την έκδοση του ΦΕΚ στην εφημερίδα της κυβερνήσεως  (π.χ. εάν το ΦΕΚ δημοσιευθεί 14 του μηνός η προθεσμία θα είναι μέχρι της 16).
  • Στην περίπτωση πρόσληψης μειωμένου ωραρίου σε ΔΥΕΠ , τότε η αίτηση του αναπληρωτή συνεχίζει να «τρέχει» στην γενική, μόνο για τον Νομό που έχει προληφθεί, εάν ο αναπληρωτής είχε ενταχθεί από την αρχή της σχολικής χρονιάς στους πίνακες ειδικής αγωγής τότε η αίτηση του στην ειδική , σε περίπτωση πρόσληψης του μειωμένου ωραρίου σε ΔΥΕΠ,  «τρέχει» για όλους τους Νομούς που έχει δηλώσει (στην αίτηση της ειδικής).
  • Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να ακυρώσει την αίτηση του στα ΔΥΕΠ , τότε θα τροποποιήσει την αίτηση και δεν θα δηλώσει καμία περιοχή . Χρειάζεται προσοχή για να μην ακυρωθεί η αίτηση της γενικής , για τον λόγο αυτό προτρέπουμε τους συναδέρφους να επικοινωνήσουν μαζί μας πριν προχωρήσουν στην τροποποίηση.

ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


 

4 Σχόλια

  1. Στις προσλήψεις πλήρους ωραρίου των νηπιαγωγών θα μετρήσουν τα μεταπτυχιακά διαπολιτισμικής εκπαίδευσης ή όχι θα πάει με την ροή του πίνακα? Σας ευχαριστώ

  2. Σας ευχαριστώ για την απάντηση

  3. Σε περίπτωση που κάποιος προσληφθεί μειωμένου στις δομές από τον Ιανουριο θα μπορεί να προσληφθεί πλήρους από τους πίνακες της γενικής στην ίδια περιφέρεια

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...