Home / Featured / ΔΟΕ: Τορπιλίστηκε σκόπιμα η δεύτερη ξένη γλώσσα (Γαλλικά – Γερμανικά) τόσο σε μαθησιακό όσο και σε εργασιακό επίπεδο

ΔΟΕ: Τορπιλίστηκε σκόπιμα η δεύτερη ξένη γλώσσα (Γαλλικά – Γερμανικά) τόσο σε μαθησιακό όσο και σε εργασιακό επίπεδο

Δημοσιεύτηκε: 8:13 μμ Δεκέμβριος 22nd, 2016  


germgal

ΔΟΕ: Τορπιλίστηκε σκόπιμα η δεύτερη ξένη γλώσσα (Γαλλικά – Γερμανικά) τόσο σε μαθησιακό όσο και σε εργασιακό επίπεδο.

Συνοπτική έκθεση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κατέθεσε στον Υπουργό Παιδείας η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ). Για την Δεύτερη Ξένη Γλώσσα και τους εκπαιδευτικούς λειτουργούς της αναφέρονται τα εξής: «…Τορπιλίστηκε σκόπιμα η δεύτερη ξένη γλώσσα (Γαλλικά – Γερμανικά) τόσο σε μαθησιακό (αφού πάνω από το ένα τρίτο των μαθητών διδάσκεται τελικά άλλη ξένη γλώσσα από αυτήν που επέλεξε) όσο και σε εργασιακό επίπεδο (αφού τελικά εργάζονται λιγότεροι εκπαιδευτικοί κάτι που επιτείνει το αίσθημα εργασιακής ανασφάλειας εξ αιτίας του απαράδεκτου γεγονότος της μη απόδοσης οργανικών θέσεων 3 χρόνια μετά τις απαράδεκτες υποχρεωτικές μετατάξεις του 2013).»

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ
Συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών στο avaaz για την άμεση ανάκληση της Υπουργικής Απόφασης που καταργεί το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής Β΄ Ξένης Γλώσσας στην Ε΄ Δημοτικού. Για να ψηφίσετε και εσείς μεταβείτε στο:

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

deutsch.gr

Τα προβλήματα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όπως τα κατέγραψε σε επιστολή της η ΔΟΕ


 

Ένα σχόλιο

  1. Όταν κάποιοι άλλοι συνάδελφοι μαζεύανε υπογραφές για να μη χάσουν τη δουλειά τους δε θυμάμαι αγαπητοί συνάδελφοι να τρέξατε να βοηθήσετε.

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...