Home / HEADER-NEWS / Δεν δόθηκε γραπτή απάντηση από το Υπ. Παιδείας για τη διακοπή της σίτισης αναπληρωτών στις λέσχες αξιωματικών

Δεν δόθηκε γραπτή απάντηση από το Υπ. Παιδείας για τη διακοπή της σίτισης αναπληρωτών στις λέσχες αξιωματικών

Δημοσιεύτηκε: 11:34 πμ Δεκέμβριος 11th, 2016  


kathigitis

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Στη Βουλή έφθασε το θέμα της διακοπής σίτισης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στις Λέσχες Αξιωματικών. Η ερώτηση κατατέθηκε στις 11 Οκτωβρίου. Καταθέτων βουλευτής ήταν  ο Γερμενής Σπυρίδωνος Γεώργιος του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και αποδέκτες τα Υπουργεία:

Εθνικής  Άμυνας
Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Όπως έχει γράψει το xenesglosses.eu απάντηση δόθηκε από τα Υπουργεία Εργασίας, Εθνικής Άμυνας. Μάλιστα το Εθνικής Άμυνας ενημέρωσε στις 8 Νοεμβρίου:

sitisi

Ακόμα δεν έχει δοθεί απάντηση από το Υπουργείο Παιδείας, γεγονός που ίσως να συνδέεται και με την αλλαγή στην πολιτική ηγεσία.  Παντώς σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής οι Υπουργοί οφείλουν να απαντήσουν γραπτώς μέσα σε 25 μέρες από την κατάθεση της ερώτησης διαφορετικά η απάντηση είναι εκπρόθεσμη.

 


 

Ένα σχόλιο

  1. Καλημερα.Καταρχην απο οσα λέτε για την προθεσμια των 25 ημερών έχουν ήδη περάσει. Όχι μόνο δεν εγκρίνουν το κονδύλι σίτισης, αν και έχουν μειώσει το μισθό και επιπλέον εχουν αυξήσει τις ώρες σε 23 από 21 αλλα δεν επιτρέπουν τους αναπληρωτές να πληρώσουν το φαγητό τους.κι εμείς τι κάνουμε?

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...