Τελευταία Νέα

Saturday, 05/26/18, 01:38Ανακοίνωση σχετικά με τις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας Ρωσικής Γλώσσας

Δημοσιεύτηκε:

12:44 μμ Δεκέμβριος 20th, 2016

Russia_flag-600x0

Σχετικά με την ανακοίνωσή μας για τη διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη, στις 24-25-26 Φεβρου­αρί­ου 2017 της χειμερινής εξεταστικής περιόδου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα κατωτέρω:

Οι εγγραφές των ενδιαφερομένων για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις θα πραγματοποιούνται έως και την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017.

Για τη διευκόλυνση και την αποφυγή ταλαιπωρίας και εξόδων εκείνων των υποψηφίων, οι οποίοι θα προσέρχονται από μακρινά μέρη θα υπάρξει μέριμνα, ώστε να ολοκληρώσουν όλες τις ενότητες της εξέτασης εντός μίας (1) ημέρας, κατόπιν σχετική συνεννόησης με το κέντρο μας.

Ο τραπεζικός λογαριασμός για την κατάθεση του χρηματικού ποσού, που αντιστοιχεί στα εξέταστρα του κάθε επιπέδου θα γνωστοποιηθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Εντός ολίγων ημερών θα ανακοινωθεί από το Κέντρο μας συγκεκριμένη ημερομηνία, κατά την οποία θα διεξαχθεί ειδική ημερίδα επιμόρφωσης των μελών της Πανελλήνιας ένωσης καθηγητών ρωσικής γλώσσας και λογοτεχνίας γύρω από ζητήματα προετοιμασίας των υποψηφίων ενόψει των εξετάσεων.

Η Πανελλήνια ένωση καθηγητών ρωσικής γλώσσας και λογοτεχνίας θα βρίσκεται, συνεχώς, στη διάθεσή σας για θέματα, που αφορούν την παραγωγή του γλωσσοδιδακτικού υλικού και την όσο το δυνατόν αρτιότερη και πληρέστερη προετοιμασία των υποψηφίων με σκοπό την επιτυχή συμμετοχή τους στις εξετάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…

announcement_winter_exams_greek

announcement_winter_2017_russian

          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Δυνατότητα εγγραφής στο Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης  (ν. 4369/2016) των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας

Δυνατότητα εγγραφής στο Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης  (ν. 4369/2016) των ...

Μοιράσου!