Home / HEADER-NEWS / ΣΑΚΕΑ – Ανακοίνωση για Γ.Σ. και εκλογή Δ.Σ.

ΣΑΚΕΑ – Ανακοίνωση για Γ.Σ. και εκλογή Δ.Σ.

Δημοσιεύτηκε: 4:12 μμ Νοέμβριος 30th, 2016  


eidikiagogi

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Από τον ΣΑΚΕΑ ανακοινώνεται ότι

1) Ο Σύλλογος μας θα προχωρήσει σε Γενική Συνέλευση των μελών του και εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου. Για τον λόγο αυτό τόσο στο φόρουμ του Συλλόγου (sakea.forumgreek.com) όσο και στην ομάδα του συλλόγου στο facebook μπορούν τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου να ψηφίσουν έως τις 15/12/2016 σχετικά με τον τόπο και την ημερομηνία διεξαγωγής της ΓΣ.

2) Όποιο μέλος του συλλόγου θέλει να υποβάλλει υποψηφιότητα για το ΔΣ θα πρέπει να στείλει σχετική γνωστοποίηση της υποψηφιότητας του στο email του Συλλόγου

(syllogosanaplirotoneade@yahoo.gr) έως τις 15/12/2016.

Στο μήνυμα του θα αναφέρει αριθμό μητρώου μέλους και τον κλάδο του. Στην συνέχεια το ΔΣ του συλλόγου θα ενημερώσει τα μέλη του συλλόγου για τις υποψηφιότητες και τον τρόπο εκλογής των μελών του ΔΣ.

3) Συνεχίζεται η εγγραφή μελών στον σύλλογο μας. Για να εγγραφεί κάποιος/α συνάδελφος στον σύλλογο θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος/η στον πίνακα κάποιου κλάδου αναπληρωτών ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ειδικής αγωγής καθώς ο σύλλογος αφορά την δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Η εγγραφή πραγματοποιείται με κατάθεση 5€ στον τραπεζικό λογαριασμό του ΣΑΚΕΑ στην Τράπεζα Πειραιώς. Αριθμός Λογαριασμού : 5610084483444 ΙΒΑΝ: GR7901726100005610084483444

Αφού γίνει η κατάθεση αποστέλλεται αντίγραφο της κατάθεσης και αντίγραφο της ταυτότητας του καταθέτη στο email του Συλλόγου syllogosanaplirotoneade@yahoo.gr. Στο ίδιο μήνυμα αναφέρονται ο κλάδος, ο αριθμός τηλεφώνου και ο τόπος μόνιμης κατοικίας ώστε να ενταχθεί το κάθε μέλος στην αντίστοιχη ομάδα πόλης του ΣΑΚΕΑ. Τα χρήματα της συνδρομής θα παραμένουν στον λογαριασμό του συλλόγου για να καλύπτουν ανάγκες του συλλόγου και μόνο.

Με εκτίμηση,

Εκ του ΔΣ του ΣΑΚΕΑ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...