Home / HEADER-NEWS / Πρόσκληση συμμετοχής σε επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο: «Γεφυρώνοντας δημιουργικά τις ξένες γλώσσες»

Πρόσκληση συμμετοχής σε επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο: «Γεφυρώνοντας δημιουργικά τις ξένες γλώσσες»

Δημοσιεύτηκε: 1:10 μμ Νοέμβριος 7th, 2016  


Multilingualism

Πρόσκληση συμμετοχής σε επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο: «Γεφυρώνοντας δημιουργικά τις ξένες γλώσσες»

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης δια της Υπεύθυνης Πολιτιστικών Θεμάτων, κας Βιργινίας Αρβανιτίδου σε συνεργασία με τον/τις Σχ. Σύμβουλο/ους Ξένων Γλωσσών Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.Ε. & Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας, Αγγλικών κο Θεόδωρο Μανιάκα, Γερμανικών κα Σουλτάνα Παπαδημητρίου & Γαλλικών κα Βαρβάρα Χρυσάφη θα πραγματοποιήσει επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο: «Γεφυρώνοντας δημιουργικά τις ξένες γλώσσες», στο πλαίσιο των δράσεων του Τοπικού Θεματικού Δικτύου «Πολυγλωσσικές διαδρομές – Πολυπολιτισμικές συναντήσεις».

Κύριος σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών για τις δράσεις του Δικτύου γενικά και η επιμόρφωση αναφορικά με τις  επικείμενες δράσεις δημιουργικής γραφής στην Αγγλική, τη Γερμανική και τη Γαλλική γλώσσα, ώστε στη συνέχεια αυτές να αξιοποιηθούν παιδαγωγικά κατά την υλοποίηση Πολιτιστικών Προγραμμάτων.

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως στους εκπαιδευτικούς και στις εκπαιδευτικούς ΠΕ05, ΠΕ06 και ΠΕ07  της οικείας Διεύθυνσης, χωρίς ωστόσο, να αποκλείει εκπαιδευτικούς άλλων ειδικοτήτων και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης (Κολοκοτρώνη 22, 2ος όρ.), ώρες 16.00-20.00.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQAcXColkUF31N0RZ3ArfLpgSr4rVO_7IyaYmkOGGB60F4JA/viewform  μέχρι και την Τρίτη 8-11-2016.

Η κατάσταση των συμμετεχόντων και συμμετεχουσών εκπαιδευτικών θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 9-11-2016 στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

deutsch.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...