Home / Featured / Πότε ανοίγει ξανά το σύστημα για υποβολή αιτήσεων για τους πρόσφυγες. Σχετικά με τα προβλήματα μισθοδοσίας

Πότε ανοίγει ξανά το σύστημα για υποβολή αιτήσεων για τους πρόσφυγες. Σχετικά με τα προβλήματα μισθοδοσίας

Δημοσιεύτηκε: 10:16 πμ Νοέμβριος 17th, 2016  


PC

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Σε σημερινή μας επικοινωνία με το υπουργείο παιδείας ενημερωθήκαμε πως την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να ξανά ανοίξει το σύστημα του ΟΠΣΥΔ για την υποβολή αιτήσεων .

Όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει οι αιτήσεις θα αφορούν τις προσλήψεις δασκάλων και φιλολόγων πλήρους ωραρίου για τη θέση του υπευθύνου σε κάθε μια από τις υπάρχουσες προσφυγικές δομές (ΔΥΕΠ).

Επίσης σχετικά με τα προβλήματα μισθοδοσίας που υπήρξαν με συναδέλφους που ήδη εργάζονται σε ΔΥΕΠ , μας ενημέρωσαν ότι μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η εκκαθάριση του Οκτωβρίου ,την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η εκκαθάριση του Νοεμβρίου και θα δοθεί έναντι για τον Δεκέμβριο.

Είναι εμφανές συνάδελφοι πως «πλέουμε σε άγνωστα νερά» καθώς δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμη χιλιάδες ερωτήματα που αφορούν τις προσφυγικές δομές.

Για το λόγο αυτό θα έχουμε τις επόμενες ημέρες μια πιο πλήρη ενημέρωση για να μπορέσουμε να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο.

Ο ΠΣΑΕΠ από την πρώτη στιγμή είχε τονίσει πως σε όλες τις δομές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα πρέπει να γίνονται προσλήψεις πλήρους και μόνο ωραρίου. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως οι πιέσεις μας έχουν αποτέλεσμα και πως η φωνή μας έχει δύναμη που μέρα με τη μέρα μεγαλώνει .

ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...