Home / Featured / Ένα βήμα πριν την έναρξη της Ενισχυτικής Διδασκαλίας

Ένα βήμα πριν την έναρξη της Ενισχυτικής Διδασκαλίας

Δημοσιεύτηκε: 12:28 μμ Νοέμβριος 30th, 2016  


sxoleiomathimamathitesdaskaloskathigitis

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Στην τελική ευθεία για την έναρξη της Ενισχυτικής Διδασκαλίας, νωρίτερα από κάθε σχολικό έτος βρίσκεται το Υπουργείο Παιδείας. Είναι θέμα ημερών πλέον η έκδοση της πρόσκλησης για την κατάθεση αιτήσεων για τους αναπληρωτές, αφού τα μαθήματα θα ξεκινήσουν πριν τα Χριστούγεννα.

Σήμερα εκδόθηκε και ο οδηγός υλοποίησης της Πράξης και σε αυτόν αναφέρεται ότι σε επίπεδο Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προσλαμβάνονται, σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση και με βάση την κείμενη νομοθεσία για την απασχόληση εκπαιδευτικών, εκπαιδευτικοί οι οποίοι διδάσκουν στα τμήματα που δημιουργούνται στα Σ.Κ.Α.Ε. της οικείας ΔΔΕ.

Οι εν λόγω εκπαιδευτικοί προσλαμβάνονται με χρήση των μορίων τους στον Ενιαίο Πίνακα Αναπληρωτών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με αμοιβές που αντιστοιχούν σε εκείνες των αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου (Υπόδειγμα 6 και 7) ή ωρομισθίων εκπαιδευτικών (Υπόδειγμα 8 και 9). Οι λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων ορίζονται στη σχετική Πρόσκληση που εκδίδει η Γενική Διεύθυνση Σπουδών Α/θμιας και Β/θμιας.

ΟΔΗΓΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ


 

Ένα σχόλιο

  1. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΡΧΕς ΜΑΡΤΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΥΧΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝΕ ΤΑ ΣΚΕΔ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙς ΣΤΙς ΔΔ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ . ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...