Home / Featured / Γι αυτό καθυστερούν οι προσλήψεις νηπιαγωγών σε ΔΥΕΠ

Γι αυτό καθυστερούν οι προσλήψεις νηπιαγωγών σε ΔΥΕΠ

Δημοσιεύτηκε: 2:55 μμ Νοέμβριος 9th, 2016  


prosfigeshotspots

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του xenesglosses.eu ότι η καθυστέρηση στις προσλήψεις νηπιαγωγών στις προσφυγικές δομές έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι δεν υπάρχουν κατάλληλοι χώροι για μάθημα. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που το Υπουργείο προχωρά σε διαγωνισμό για προμήθεια 120 οικισμών.

Η διάρκεια εκτέλεσης του έργου είναι 80 μέρες γι αυτό και δεν αποκλείεται οι χώροι να είναι έτοιμοι λίγο πριν τα Χριστούγεννα ή και μετά γεγονός που θα συντελέσει και στο να καθυστερήσουν και άλλο οι προσλήψεις των νηπιαγωγών που θα είναι πλήρους ωραρίου.

Από τον αριθμό των οικισμών εικάζουμε ότι οι προσλήψεις θα μπορούσαν να είναι αρκετές.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προμήθεια προκατασκευασμένων οικίσκων για τη διδασκαλία των παιδιών των προσφύγων

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων θα προχωρήσει, μετά από διαγωνισμό, στην προμήθεια 120 προκατασκευασμένων οικίσκων που θα τοποθετηθούν σε κέντρα εγκατάστασης προσφύγων, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως αίθουσες διδασκαλίας για την εκπαίδευση παιδιών–προσφύγων προσχολικής ηλικίας. 

Σύμφωνα με έγγραφο που υπογράφει ο ΓΓ του ΥΠΠΕΘ Ιωάννης Παντής η δαπάνη για την υλοποίηση της προμήθειας προϋπολογίζεται στο ποσό των δύο εκατομμυρίων εξακοσίων είκοσι τεσσάρων χιλιάδων και είκοσι οκτώ ευρώ #2.624.028,00 €# (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%) και βαρύνει την ΣΑΕ 7452 αρ. εναρ. 2016ΣΕ74520000.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...