Home / HEADER-NEWS / Συμμετοχή του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εργοθεραπείας

Συμμετοχή του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εργοθεραπείας

Δημοσιεύτηκε: 5:48 μμ Οκτώβριος 20th, 2016  


img_01

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20/10/2016

Συμμετοχή του τμήματος Εργοθεραπείας στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εργοθεραπείας

Η Oργανωτική και Eπιστημονική επιτροπή του 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Εργοθεραπείας έκανε δεκτή την παρουσίαση δύο εργασιών φοιτητών του Τμήματος Εργοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, οι οποίες εκπονήθηκαν υπό την εποπτεία ακαδημαϊκών του τμήματος.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου παρουσιάστηκε προφορική ανακοίνωση φοιτήτριας του Τμήματος Εργοθεραπείας της Θεσσαλονίκης, η οποία ανέλυσε το προσφυγικό κύμα στην Ελλάδα μέσα από το πρίσμα της Εργοθεραπείας, καθώς και αναρτημένη ανακοίνωση  φοιτήτριας του Τμήματος στην Αθήνα με θέμα την επαναδραστηριοποίηση στην κοινότητα ατόμων που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το πρώτο και μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα, που προσφέρει πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών στην επιστήμη της Εργοθεραπείας BSc (Hons) in Occupational Therapy σε συνεργασία με το Queen Margaret University. Επίσης, είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα που είναι πλήρες μέλος (από το 2014) του Ευρωπαϊκού Δικτύου για την Εργοθεραπεία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (European Network of Occupational Therapy in Higher Education- ΕΝΟΤΗΕ).

Περισσότερες πληροφορίες στο www.mitropolitiko.edu.gr

ergo-post


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...