Home / Featured / Προσλήψεις σε ΖΕΠ, μόνιμους διορισμούς από ΑΣΕΠ 2008, μετατάξεις σε θέσεις ΕΔΙΠ

Προσλήψεις σε ΖΕΠ, μόνιμους διορισμούς από ΑΣΕΠ 2008, μετατάξεις σε θέσεις ΕΔΙΠ

Δημοσιεύτηκε: 11:11 μμ Οκτώβριος 12th, 2016  


ypep8-marousi-5

Σχετικά με τις προσλήψεις για ΖΕΠ

Όπως σας έχω ήδη ενημερώσει δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι διαδικασίες,προκειμένου να προχωρήσουν οι προσλήψεις για ΖΕΠ. Η απόφαση κατανομής-ανά περιφέρεια- των 450 πιστώσεων είναι ακόμη στο γραφείο του υπουργού και μόλις υπογραφεί θα σταλεί στις περιφερειακές διευθύνσεις,προκειμένου να προχωρήσουν στην ίδρυση των τάξεων υποδοχής.

Μόλις ολοκληρώσουν όλες οι περιφέρειες την ίδρυση ,θα κοινοποιήσουν τις αποφάσεις τους στο υπουργείο και ΤΟΤΕ θα γίνουν οι προσλήψεις.

Σε κάθε περίπτωση είναι πλέον θέμα λίγων ημερών για να γίνουν οι προσλήψεις.

Σχετικά με τους μόνιμους διορισμούς στην ΠΕ

Με αφορμή ερωτήματά σας,σχετικά με το πού βρίσκεται η διαδικασία των μόνιμων διορισμών των διοριστέων του 2008 ,σας ενημερώνω για τα εξής:

1.Η Κ.Υ.Α για τη σύσταση των οργανικών θέσεων των μη κοινών ειδικοτήτων στην ΠΕ είναι εδώ και 15 μέρες στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού οικονομικών κ.Χουλιαράκη,ο οποίος ακόμη δεν έχει υπογράψει.

2.Μόλιςυπογραφεί θα δημοσιευθεί σε ΦΕΚ και θα εκδοθεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις περιοχές διορισμού.

3.Οι διοριστέοι είναι συνολικά 490 .Εξ αυτών 34 για την ΠΕ,νηπιαγωγοί,και 456 για τη β/θμια.Οι ειδικότητες Αγγλικής,Γαλλικής,Γερμανικής και Πληροφορικής της β/θμιας θα διορισθούν στην ΠΕ ,επειδή στη ΔΕ δεν υπάρχουν κενά.

Το πότε θα ολοκληρωθεί χρονικά η όλη διαδικασία δεν μπορεί να υπολογισθεί ακόμη.Εξαρτάται από το πότε θα υπογράψει ο υπουργός οικονομικών.

Εκτιμώ πάντως ότι είναι θέμα ημερών .

Μετατάξεις σε θέσεις ΕΔΙΠ των πανεπιστημίων

Ύστερα από πολλές καθυστερήσεις της ηγεσίας του υπουργείου για το θέμα των μετατάξεων σε θέσεις ΕΔΙΠ των πανεπιστημίων,φαίνεται πως τελικά δρομολογείται η εξέταση των αιτήσεων των συναδέλφων από το ΚΥΣΠΕ.

Δεν έχει ορισθεί ακόμη η συνεδρίαση-θυμίζω ότι είχε αναβληθεί η συζήτηση του θέματος στο προηγούμενο συμβούλιο-αλλά εκτιμώ ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα συζητηθεί.

Υπενθυμίζω ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση υπήρχε θετική εισήγηση για αποδέσμευση 165 συναδέλφων που πληρούσαν τις προυποθέσεις του νόμου.

Χθες το ΚΥΣΔΕ αποδέσμευσε 364 εκπ/κούς β/θμιας εκπαίδευσης.

Δ.Μπράτης facebook


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...