Home / Featured / Προσλήψεις πτυχιούχων φιλοσοφικής, ανθρωπιστικών από το ΑΠΘ για εκπαίδευση μουσουλμανόπαιδων

Προσλήψεις πτυχιούχων φιλοσοφικής, ανθρωπιστικών από το ΑΠΘ για εκπαίδευση μουσουλμανόπαιδων

Δημοσιεύτηκε: 11:44 μμ Οκτώβριος 27th, 2016  


job

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ένταξη και Εκπαίδευση των μουσουλμανοπαίδων», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», με επιστημονικά υπεύθυνη την κα Βενετία Αποστολίδου, καθηγήτρια Παιδαγωγικής Σχολής, προτίθεται να συγκροτήσει 6 μητρώα για την κάλυψη των αναγκών του έργου και για συνολικό διάστημα έως τις 30/09/2018 (ημερομηνία λήξης του εν λόγω έργου) με ανώτατο συνολικό προϋπολογισθέν ποσό 392.610,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των νόμιμων κρατήσεων) και σε περίπτωση παράτασης του έργου μέχρι τη λήξη αυτής με αντίστοιχη αναπροσαρμογή του ποσού, με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου τα εξής:

  1. Εκπαιδευτικό προσωπικό για τα μαθήματα ενηλίκων -Πτυχίο ΑΕΙ σχολών Φιλοσοφικής ή/και Πτυχίο Κοινωνικών/Ανθρωπιστικών Επιστημών (ελληνικών ΑΕΙ ή αναγνωρισμένων ωςισότιμων τίτλων της αλλοδαπής)
  2. Επόπτης/τρια εκπαιδευτικού έργου για τα μαθήματα ενηλίκων -Πτυχίο ΑΕΙ Παιδαγωγικών Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής/Δημοτικής Εκπαίδευσης ή/και Πτυχίο σχολών Φιλοσοφικής (ελληνικών ΑΕΙ ή αναγνωρισμένων ως ισότιμων τίτλων της αλλοδαπής). Κατ’ ελάχιστο 2ετής εμπειρία εποπτείας παιδαγωγικού/εκπαιδευτικού έργου.
  3. Εμψυχωτές – Συνεργάτες για τα Δημιουργικά Εργαστήρια Νέων και τις θερινές κατασκηνώσεις -1.Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ (ελληνικών ΑΕΙ/ΤΕΙ ή αναγνωρισμένων ως ισότιμων τίτλων της αλλοδαπής)2. Κατ’ ελάχιστο 2ετής εμπειρία ως εμψυχωτής/ εμψυχώτρια στην κοινωνικοπολιτισμική ενδυνάμωση νέων στα πλαίσια έργων διαπολιτισμικής εκπαίδευσης.

ΑΠΘ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΑΙΔΕΣ

Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται στηΓραμματεία του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, στον 2ο όρ. του Πύργου τηςΠαιδαγωγικής,τκ 54124, Πανεπιστημιούπολη , Θεσσαλονίκη, ώρες 9.00-13.00, έως τις 11/11/2016 και ώρα 13:00 και θα λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου από τη Γραμματεία του οικείου Τμήματος του Επιστημονικώς Υπευθύνου του έργου.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...