Home / Featured / Σε ποιους Δήμους ανακοινώθηκαν σήμερα προσλήψεις εκπαιδευτικών

Σε ποιους Δήμους ανακοινώθηκαν σήμερα προσλήψεις εκπαιδευτικών

Δημοσιεύτηκε: 9:06 μμ Οκτώβριος 21st, 2016  


job

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών ανακοινώθηκαν από Δήμους ανά την Ελλάδα. Το xenesglosses.eu παρουσιάζει τις προσλήψεις αυτές.

Προσλήψεις εκπαιδευτικών στο Δήμο Ηράκλειας

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ηράκλειας για την υλοποίηση της Δράσης: «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής», ανακοίνωσε την πρόσληψη 3 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως 31/08/2017, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης, ως ακολούθως:

1 ΠΕ Καθηγητής/τρια Φυσικής Αγωγής (μερικής απασχόλησης)
1 ΤΕ/ΔΕ Καθηγητής/τρια Πληροφορικής (μερικής απασχόλησης)
1 ΠΕ Παιδαγωγός (Μερικής απασχόλησης)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ηράκλειας (Κ.Ε.Δ.Η), Δημητρίου Πάζη 1, ΤΚ 62400, Ηράκλεια Σερρών, 2ος όροφος «Πολύκεντρο», υπόψη κας Τρέντσιου Γεωργίας ( τηλ. επικοινωνίας: 23250-28988, fax 23250-25839).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Ηράκλειας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Μενεμένης – Αμπελοκήπων για την υλοποίηση της Δράσης: «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής», ανακοίνωσε την πρόσληψη 2 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως 31/08/2017, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης, ως ακολούθως:

1 ΠΕ Νηπιαγωγών

1 ΠΕ Ζωγράφων – Εικαστικών

Περισσότερα στην

Προσλήψεις Νηπιαγωγών στο Δήμο Ορχομενού

Ο Δήμος Ορχομενού για την υλοποίηση της Δράσης: «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής», ανακοίνωσε την πρόσληψη 2 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως 31/08/2017, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης, ως ακολούθως:

2 ΠΕ Νηπιαγωγών

Περισσότερα στην


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...