Τελευταία Νέα

Κυριακή, 20/06/2021, 12:59


Home / HEADER-NEWS / Κείμενο διαμαρτυρίας των νηπιαγωγών ειδικής αγωγής

Κείμενο διαμαρτυρίας των νηπιαγωγών ειδικής αγωγής

Δημοσιεύτηκε: 12:22 μμ Οκτώβριος 21st, 2016  


petition2

ΠΣΑΕΠ :

Κείμενο διαμαρτυρίας των νηπιαγωγών ειδικής αγωγής

Ένα πάρα πολύ ωραίο και ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟ κείμενο συνέταξαν οι νηπιαγωγοί ειδικής αγωγής για τις μειωμένες προσλήψεις του κλάδου τους, εξηγώντας επιστημονικά πως αυτό επηρεάζει τους μαθητές.

Με επιστημονικότητα λοιπόν και με στοιχεία παρουσιάζουν τη ζοφερή κατάσταση στις παραπάνω δομές, ζητώντας πλήρη κάλυψη των αιτημάτων για παράλληλη στήριξη, για ΣΜΕΑΕ και Τ.Ε. στα νηπιαγωγεία.

Δε σταματούν΄όμως εκεί καθώς όπως αναφέρεται στο τέλος του υπομνήματός τους » τα αποτελέσματα της πρώιμης παρέμβασης μόνο ως ατελέσφορα δύνανται να χαρακτηριστούν, εάν δεν συνοδευτούν και με την κατάλληλη εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη των παιδιών και στη βαθμίδα της δημοτικής εκπαίδευσης», ζητώντας κάλυψη των αιτημάτων και στα δημοτικά σχολεία.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  ΑΔΕΔΥ: Εξαιρούνται από την αυριανή 24ωρη απεργία όσοι εμπλέκονται στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Αυτό το ήθος συνάδει με αυτό που έχει ασπαστεί από την ίδρυσή του ο ΠΣΑΕΠ, εμμένοντας σε λέξεις όπως ενότητα, αλληλεγγύη, συναδελφικότητα..

Φυσικά, όπως κάνουμε και θα κάνουμε για οποιoνδήποτε μεμονωμένο εκπαιδευτικό ή ομάδα ατόμων, θα υποστηρίξουμε και θα εκπροσωπήσουμε την προσπάθειά τους αυτή, καλώντας τους εκπαιδευτικούς ΠΕ61 και ΠΕ60.50 να υπογράψουν το παρακάτω υπόμνημα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Τα μέτρα που ισχύουν για ΑΕΙ, Φροντιστήρια, ΚΞΓ, εκδηλώσεις αποφοίτησης μαθητών και ορκωμοσίας φοιτητών

Άλλωστε ο ΠΣΑΕΠ από την πρώτη στιγμή πιέζει για αύξηση των πιστώσεων στην ειδική αγωγή για όλες τις ειδικότητες της α/θμιας.

Για να υπογράψετε πατήστε στο παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας, την ειδικότητα και το e-mail σας στο τέλος της σελίδας.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Πανελλήνιες 2021: Το πρόγραμμα εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις των Eιδικών ...