Home / Featured / Ο υπουργός Παιδείας υπέγραψε απολύσεις εκπαιδευτικών

Ο υπουργός Παιδείας υπέγραψε απολύσεις εκπαιδευτικών

Δημοσιεύτηκε: 12:08 μμ Οκτώβριος 18th, 2016  


filis

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Τέσσερις αποφάσεις για απολύσεις εκπαιδευτικών υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας.  Πρόκειται για έναν εκπαιδευτικό από την Κρήτη, όπου η Περιφερειακή Διεύθυνση, του επέβαλε την ποινή  της οριστικής παύσης για το πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Ο ίδιος λόγος, αυτός της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων του, ήταν η αιτία της απόλυσης δυο εκπαιδευτικών από την Κεντρική Μακεδονία και ενός εκπαιδευτικού από  το Νότιο Αιγαίο. Επίσης, μετά από δικαστική απόφαση ο υπουργός υπέγραψε και απόφαση για ανάκληση απόλυσης ενός εκπαιδευτικού.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μαρούσι, 18   Οκτωβρίου   2016

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ 

ΘΕΜA: Απολύσεις εκπαιδευτικών για πειθαρχικά παραπτώματα

Τις απολύσεις τεσσάρων εκπαιδευτικών, για πειθαρχικά παραπτώματα, υπέγραψε ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης.  Όλες οι αποφάσεις αφορούσαν το πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Για το παράπτωμα αυτό απολύθηκαν δυο  εκπαιδευτικοί από την Κεντρική Μακεδονία, ένας εκπαιδευτικός από την Κρήτη και ένας από το Νότιο Αιγαίου. Στους εκπαιδευτικούς είχε  επιβληθεί από τα Πειθαρχικά Συμβούλια η ποινή της οριστικής παύσης.

 

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...