Home / Featured / 900 προσλήψεις αναπληρωτών σε Α/θμια και 500 σε Β/θμια χρωστάει το Υπ. Παιδείας από την προηγούμενη εβδομάδα

900 προσλήψεις αναπληρωτών σε Α/θμια και 500 σε Β/θμια χρωστάει το Υπ. Παιδείας από την προηγούμενη εβδομάδα

Δημοσιεύτηκε: 11:00 πμ Οκτώβριος 10th, 2016  


ekpaideytikos

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Δεν ήταν αρκετά μεγάλος ο αριθμός προσλήψεων της προηγούμενης εβδομάδας καθώς δεν πραγματοποιήθηκαν προσλήψεις στη Γενική Εκπαίδευση τόσο για την Α/θμια όσο και για τη Β/θμια. Οι προσλήψεις δεν έγιναν καθώς δόθηκε προτεραιότητα σε ειδική αγωγή και προσφυγικές δομές.

Για τις τελευταίες μάλιστα είχαμε αποκαλύψει ότι ο αριθμός των προσλήψεων θα είναι μικρός καθώς το ενδιαφέρον των προσφύγων δεν είναι τόσο μεγάλο ενώ κενά καλύφθηκαν και από μόνιμους. Επίσης, σε πρώτη φάση θα λειτουργήσει ένας μικρός αριθμός και σταδιακά οι υπόλοιπες δομές θα λειτουργήσουν μέχρι τον Οκτώβριο οπότε κατά διαστήματα θα έχουμε κάποιες προσλήψεις ακόμα.

Από Δευτέρα λοιπόν, περιμένουμε τις περίπου 900 προσλήψεις στη Γενική Εκπαίδευση για ειδικότητες και δασκάλους, νηπιαγωγούς ενώ περιμένουμε και 500 προσλήψεις σε Γενική Εκπαίδευση και Τεχνικές Ειδικότητες για τη Β/θμια. Οι τεχνικές ειδικότητες έχουν εξελιχθεί σε σίριαλ καθώς τις περιμένουμε εδώ και μέρες αλλά φαίνεται ότι οι περιορισμένες πιστώσεις συντέλεσαν σε καθυστέρηση στις προσλήψεις.

O αιρετός Δ.Μπράτης ενημέρωσε ότι :

Προσλήψεις αναπληρωτών

ΔΕΝ θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών σήμερα,ούτε για την πρωτοβάθμια ούτε για τη β/θμια. 

Το πιθανότερο είναι ότι θα ξεκινήσουν αύριο με τις τεχνικές ειδικότητες της β/θμιας και θα ολοκληρωθούν ως το τέλος της εβδομάδας.

Το xenesglosses.eu θα σας ενημερώσει με νέο ρεπορτάζ.

Οι 443 σημερινές προσλήψεις αναπληρωτών σε Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευση


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...