Τελευταία Νέα

Κυριακή, 31/05/2020, 23:01


Home / Featured / WEBINARS UNICERT «Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Mentoring) και Test Επαγγελματικού Προσανατολισμού Career Gate Test Κ.17»

WEBINARS UNICERT «Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Mentoring) και Test Επαγγελματικού Προσανατολισμού Career Gate Test Κ.17»

Δημοσιεύτηκε: 10:15 πμ Σεπτέμβριος 5th, 2016  


4_xenesglosses_mentoring

Η Universal Certification Solutions – UNICERT είναι ένας σύγχρονος Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού, πιστοποιημένος από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. με την υπ’ αριθμ. 148/21.1.2015 απόφαση του Δ.Σ. για την πιστοποίηση προσώπων σε Γνώση Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ και κατ’ επέκταση τα πιστοποιητικά του αποτελούν απαραίτητο εφόδιο για προσλήψεις στο ελληνικό δημόσιο και διαγωνισμούς Α.Σ.Ε.Π..

Είναι πιστοποιημένος κατά ISO 9001:2008 και διαπιστευμένος από το Ε.ΣΥ.Δ. κατά ISO/IEC 17024:2012 (σε εικοσιοκτώ (28) περιγράμματα, ενώ υπό διαπίστευση έχουν τεθεί ακόμα δεκατρία  (13) περιγράμματα), γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια, ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της Ε.Α. (European cooperation for Accreditation).

Ο Φορέας UNICERT στοχεύει να καλύψει πλήρως τις ανάγκες πιστοποίησης κάθε ενδιαφερόμενου, με προσήλωση στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και ευέλικτων λύσεων. Η πολυετής εμπειρία των στελεχών μας στο χώρο της πιστοποίησης αποτελεί προνόμιο καλής συνεργασίας, καθώς εκτιμούμε και ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των συνεργατών μας. Για το λόγο αυτό, το εξεταστικό της σύστημα είναι προϊόν συνεργασίας της ομάδας ανάπτυξης της εταιρίας και του Κέντρου Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  «Σχέδιο Νόμου» για την Επιλογή Στελεχών Εκπαίδευσης:       Επιστροφή στο παρελθόν

Επιπλέον των παραπάνω, εγκαινιάζουμε νέες συνεργασίες και δίνουμε νέα προοπτική στο δίκτυό μας με:

  • Την προώθηση Προπτυχιακών – Μεταπτυχιακών του Πανεπιστημίου Frederick Κύπρου δια ζώσης και εξ΄ αποστάσεως, αναγνωρισμένων από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.,
  • Την προώθηση πιστοποιητικών Αγγλικής Γλώσσας, αναγνωρισμένων από ΑΣΕΠ, αναλαμβάνοντας την αντιπροσωπεία των PTE GENERAL και PTE ACADEMIC (awarded by Edexcel) σε Ελλάδα και Κύπρο,
  • Τη συνεργασία με την Express Publishing – International Vocational English για την παροχή Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας στα Ειδικά-Επαγγελματικά Αγγλικά, εγκεκριμένων από το University of Greenwich για δεκάδες επαγγελματικές δραστηριότητες.
  • Τη συμμετοχή σε επιδοτούμενα ευρωπαϊκά προγράμματα.

Σήμερα, ο Φορέας UNICERT διαθέτει ένα πανελλαδικό δίκτυο 940 και πλέον πιστοποιημένων συνεργαζόμενων κέντρων, ενώ παράλληλα έχει εδραιώσει την παρουσία της στην Κύπρο, εντάσσοντας στο δίκτυό της 80 πιστοποιημένα συνεργαζόμενα κέντρα. Σε συνέχεια της εξωστρεφούς της πολιτικής, διαθέτει παρουσία και στην Αλβανία με επιπλέον 2 πιστοποιημένα εξεταστικά κέντρα.

Η Universal Certification SolutionsUnicert  προωθεί και στηρίζει τα Webinars της ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΥ ΚΔΒΜ 2 Academy

Ανακοίνωση Σεμιναρίου:

“Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Mentoring) &

Test Επαγγελματικού Προσανατολισμού Career Gate Test Κ.17”

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:  ΣΑΒΒΑΤΟ 17/9

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Θεόδωρος Κατσανέβας (Ph.D., L.S.E. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς) & μέλη της επιστημονικής ομάδας του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Διανομή συγγραμμάτων κατ’ οίκον, έγκαιρα και διπλασιασμός ηλεκτρονικών συγγραμμάτων σε σχέση με πέρυσι

Σύγχρονη και ασύγχρονη παρακολούθηση εξ αποστάσεως (webinars).

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η Εκπαίδευση και Πιστοποίηση των συμμετεχόντων στη Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού καθώς και στη χρήση και επεξήγηση του Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού Career Gate Test. Η διαδικασία περιλαμβάνει και εκπαίδευση για την ανάλυση των αποτελεσμάτων του τεστ σε υποψηφίους φοιτητές μέσα από την αναλυτική έκθεση που εξάγεται με την ολοκλήρωσή του.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε: 

  • Όσους επιθυμούν να εξειδικευτούν στη συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού
  • Ειδικούς ψυχικής υγείας και Συμβούλους προσωπικής ανάπτυξης
  • Εκπαιδευτικούς
  • Αποφοίτους κοινωνικών & ανθρωπιστικών επιστημών
  • Γονείς

 Στα πλαίσια της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες εκπονούν το Career Gate Test  Κ.17.

Career Gate Test  Κ.17

Το Career Gate Test  Κ.17  έχει σταθμιστεί και δοκιμαστεί με επιτυχία στην πράξη επί σειρά ετών και στηρίζεται σε αναγνωρισμένες διεθνείς θεωρίες Επαγγελματικού Προσανατολισμού και ειδικότερα σε αυτή του John Holland, καθώς και σε πολυετείς έρευνες επιστημονικής ομάδας, υπό την αιγίδα του καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Θεόδωρου Κατσανέβα.

ΔΩΡΕΑΝ Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ UNICERT

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Δρ. Δημήτριος Δερπάνης

Διευθύνων Σύμβουλος – UNICERT

Για περισσότερες πληροφορίες ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ενημέρωση για τα σχολικά βιβλία Γυμνασίου ΕΑΕ, Λυκείου ΕΑΕ και ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ.

Ενημέρωση για τα σχολικά βιβλία Γυμνασίου ΕΑΕ, Λυκείου ΕΑΕ και ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ. Η ...