Home / Featured / Σήμερα η ανάρτηση πινάκων και προσλήψεις σε γενική και ειδική αγωγή

Σήμερα η ανάρτηση πινάκων και προσλήψεις σε γενική και ειδική αγωγή

Δημοσιεύτηκε: 7:18 πμ Σεπτέμβριος 6th, 2016  


daskalos
ΠΑ.Σ.Α.Δ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ
Αριθμός Μητρώου Σωματείων Πρωτοδικείου Θηβών: 912/2016
Αριθμός Εγκριτικής Διάταξης : 11/2016
Email:pasadask@gmail.com
Σύμφωνα με τελευταία μας ενημέρωση :
Α) Προσπάθεια γίνεται να γίνουν μαζί, γενική και ειδική, οι προσλήψεις αύριο, με όσες δυσκολίες και κινδύνους αυτό συνεπάγεται. Η Παρασκευή θα είναι τελευταία μέρα ανάληψης υπηρεσίας ακόμα κι αν κάποια απ τις δύο τρέξει την Τετάρτη. 
Β) Αντιπαραβολή των κενών που στάλθηκαν από τις περιφέρειες με τα κενά που εμφανίζονται στο myschool επιχειρεί το Υπουργείο. Κατά τη γνώμη μας πρόκειται για μεγάλο λάθος καθώς το myschool αυτή την εποχή είναι ανεπαρκώς έως καθόλου ενημερωμένο. Άλλωστε πολλά σχολεία είναι κλειστά!
Γ) Το νούμερο που μας δόθηκε 2350 κενά ΠΕ 60 το θεωρούμε υπερβολικό και ελέγχοντας τα στοιχεία των αποσπάσεων κρατάμε επιφυλάξεις.  Έλεγχος και κατανομή των κενών, 2520 ΠΕ70 ΚΑΙ 2350 ΠΕ60  των Περιφερειών διενεργείται προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο αριθμός των προσληψεων.
Δ) Οι Διευθύνσεις έστειλαν τα κενά χωρισμένα σε ΕΣΠΑ και ΠΔΕ, κρατικού. Θα δούμε αύριο τον τρόπο κατανομής τους μιας και υπάρχει πρόβλημα ως προς αυτό. Η θέση του ΠΑΣΑΔ είναι ότι δεν πρέπει να γίνει διαχωρισμός εκπαιδευτικών και σχολείων, γιατί θεωρούμε ότι θα δημιουργήσει αδικίες και με γνώμονα αυτό θα κινηθούμε αύριο. Οι πιστώσεις κρατικού (2000) δεν ήταν μέχρι το απόγευμα διαθέσιμες αλλά θεωρούμε πως είναι θέμα που θα λυθεί αύριο. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους.
Η εγγραφή στον Σύλλογο δυναμώνει τη δική σου φωνή, γι αυτό συμπλήρωσε τη φόρμα:
Το ΔΣ

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...