Home / Featured / Πόσες προσλήψεις μπορούν να γίνουν στην Ειδική Αγωγή για τη Β/θμια

Πόσες προσλήψεις μπορούν να γίνουν στην Ειδική Αγωγή για τη Β/θμια

Δημοσιεύτηκε: 11:26 πμ Σεπτέμβριος 16th, 2016  


kathigitria

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Επειδή έχουμε δεχτεί πολλά ερωτήματα όσον αφορά τις προσλήψεις που μπορούν να γίνουν στην Ειδική Αγωγή για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς με βάση τις πληροφορίες που έχουμε για τα εξής:

  1. Οι πιστώσεις για την παράλληλη είναι συνολικά 400. Πέρσι ήταν 500. Εξ αυτών οι 240 αναμένεται να διατεθούν γύρω στις 20 Σεπτεμβρίου και οι άλλες 160 γύρω στην 1η Νοεμβρίου.
  2. Όσον αφορά το πρόγραμμα της εξατομικευμένης στήριξης που δίνει προσλήψεις σε ΣΜΕΑΕ και ΤΕ. Οι πιστώσεις οι συνολικές ήταν 1680. Από αυτές έχουν διατεθεί οι 975 και απομένουν άλλες 700 προσλήψεις μέχρι το τέλος του έτους. 350 θα γίνουν αρχές της εβδομάδας που μας έρχεται και οι υπόλοιπες πιο αργά, μάλλον μέσα στον Οκτώβριο.
  3. ΚΕΔΔΥ. Για τα ΚΕΔΔΥ υπάρχουν 100 πιστώσεις για εκπαιδευτικούς. Πιθανόν 40 εξ αυτών να διατεθούν για προσλήψεις φιλολόγων.

Άρα ο συνολικός αριθμός προσλήψεων θα διαμορφωθεί στις 2120 προσλήψεις. Αν χρειαστεί ίσως να απορροφηθούν και κάποιες πιστώσεις από το ΠΔΕ. Πέρσι οι προσλήψεις ήταν 2092.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...