Home / Featured / Τη νέα εβδομάδα 1600-1700 προσλήψεις στη Β/θμια Γενική και Ειδική. Το χρονοδιάγραμμα

Τη νέα εβδομάδα 1600-1700 προσλήψεις στη Β/θμια Γενική και Ειδική. Το χρονοδιάγραμμα

Δημοσιεύτηκε: 9:07 πμ Σεπτέμβριος 17th, 2016  


kathigitria

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Tη νέα εβδομάδα όπως αποκάλυψε το xenesglosses.eu θα έχουμε μεγάλο αριθμό προσλήψεων αναπληρωτών στη Δευτεροβάθμια Γενική και Ειδική Εκπαίδευση. Πρόκειται για τη Β φάση προσλήψεων στη Γενική Εκπαίδευση που θα περιλαμβάνει και ειδικότητες για τις οποίες δεν έγιναν προσλήψεις για την οποία ο κ. Κορδής εικάζει ότι οι προσλήψεις θα είναι 1000.

Όπως έχουμε γράψει πλέον η Β/θμια έχει στη διάθεσή της και 1500 πιστώσεις από τον κρατικό οπότε ο αριθμός 1000 είναι ρεαλιστικός, αν λάβουμε υπόψη μας ότι στην Α φάση καλύφθηκε το 50% των κενών.

Σε εκκρεμότητα έχουμε τις προσλήψεις των υπόλοιπων ειδικοτήτων στην Ειδική που θα γίνουν Δευτέρα-Τρίτη και για τις οποίες ο κ. Κορδής αναφέρει ότι θα είναι 450.

Τέλος θα έχουμε και τις προσλήψεις για την Παράλληλη. Εδώ οι πιστώσεις ειναι 400 και περιμένουμε περίπου 240 προσλήψεις.

Τη Δευτέρα αναμένεται να φύγει έγγραφο για την καταγραφή των κενών σε ειδική και γενική εκπαίδευση. Λογικά οι Διευθύσεις θα έχουν στη διάθεσή τους μέχρι την Τρίτη για την καταγραφή των κενών στο opsyd. Τετάρτη θα γίνει η επεξεργασία, άρα την Πέμπτη είναι η πιθανή μέρα των προσλήψεων για Παράλληλη και Γενική.

Το xenesglosses.eu θα σας ενημερώσει άμεσα για όλες τις εξελίξεις.

ΟΛΟ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΚΟΡΔΗ

Αρχές της επόμενης εβδομάδας προσλήψεις Β/θμιας σε ΣΜΕΑΕ και τμήματα ένταξης. Την Πέμπτη γενικής


 

2 Σχόλια

  1. Αγγελική Φαραού

    Και τα Μουσικά Σχολεία υπάγονται στη Β/θμια εκπαίδευση!!! Και τα Μουσικά Σχολεία περιμένουν υπολειτουργούν και περιμένουν προσλήψεις!!! Και τα Μουσικά Σχολεία λειτουργούν σχεδόν 30 χρόνια με αναπληρωτές!!! Μήπως να υπήρχε ενημέρωση και για αυτά???

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...