Home / HEADER-NEWS / Λάθη στις προσλήψεις Παράλληλης ή λάθη των αναπληρωτών στη δήλωση τους;

Λάθη στις προσλήψεις Παράλληλης ή λάθη των αναπληρωτών στη δήλωση τους;

Δημοσιεύτηκε: 5:09 μμ Σεπτέμβριος 24th, 2016  


paralilisiriksigiatousmathites

Είναι προφανές ότι όλοι μας κάνουμε λάθη.Τα λάθη είναι ανθρώπινα.Κανείς φυσικά δεν χαίρεται,ιδιαίτερα όταν αυτά τα λάθη μπορεί να οδηγήσουν συναδέλφους στην ανεργία.Μόνο στενοχώρια και θλίψη προκαλούν.

Για να συνεννοούμαστε όμως μεταξύ μας ήταν τόσα και τέτοια η ένταση των μηνυμάτων που δέχθηκα χθες για λάθη που αμέσως επικοινώνησα με τη Δντρια διορισμών,τη Γενική Δντρια προσωπικού κλπ στο υπουργείο μήπως και προλάβουν και ξανατρέξουν τους πίνακες για να μην μετακινηθούν συνάδελφοι σε περιοχές-πολλά τα έξοδα-και μετά τους γυρίζουν πίσω.Όταν λοιπόν αργότερα ερχόταν ένα -ένα τα μηνύματα :»δεν είχα δηλώσει παράλληλη» πράγματι αναρωτήθηκα …Είναι δυνατόν;

Συμπέρασμα: Ψυχραιμία κι όχι πανικός οτιδήποτε κι αν συμβαίνει.Πριν αναστατώσουμε όλον τον κόσμο ας σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω κι ας κάνουμε καλύτερο έλεγχο στις δηλώσεις μας όταν τις υποβάλλουμε.

Δημήτρης Μπράτης facebook

…………………………………………………………

O ΠΑΣΑΔ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΠΑ.Σ.Α.Δ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ
Αριθμός Μητρώου Σωματείων Πρωτοδικείου Θηβών: 912/2016
Αριθμός Εγκριτικής Διάταξης : 11/2016
Email:pasadask@gmail.com

Όπως αναφέραμε από χθες βράδυ, πολλοί συνάδελφοι προσπεράστηκαν από το σύστημα γιατί δεν είχαν επιλέξει το κουτάκι της παράλληλης. Παρόλα αυτά, όποιος διαπιστώσει ότι υπάρχει κάποιο λάθος ας μας στείλει μήνυμα, μπαίνοντας στην ομάδα μας https://www.facebook.com/groups/pasadask/ ή στέλνοντας email στο pasadask@gmail.com , γράφοντας το όνομά του, τη σειρά πίνακα και το θέμα που έχει προκύψει, ώστε να ενημερώσουμε το Υπουργείο Παιδείας για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

………………………………………………………………..

O ΠΣΑΕΠ έβγαλε δικιά του ανακοίνωση

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε.
Επειδή μας αναφέρθηκαν πολλά λάθη στις προσλήψεις της παράλληλης στήριξης επικοινωνήσαμε μόλις με το Υπουργείο να ζητήσουμε διευκρινίσεις και κατευθύνσεις. Όσοι λοιπόν σας έχει προσπεράσει ο πίνακας και έχετε δει να έχουν πάρει σε περιοχές που έχετε δηλώσει άτομα κάτω από εσάς στη σειρά του πίνακα πρέπει να κάνετε ένσταση στο Τμήμα Α΄ Διορισμών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα στο mail: t09ppe1a@minedu.gov.gr
Το τηλέφωνο είναι 2103443333 αλλά μην κάνετε τον κόπο, έχουν φύγει όλοι.
Οι ενστάσεις θα εξεταστούν τη Δευτέρα το πρωί, άρα λοιπόν κάποιοι δεν αποφεύγουν την μετακίνηση.
Όμως αν τα λάθη δεν αποτελούν μεμονωμένες περιπτώσεις, αλλά αφορούν πολλά άτομα θα μπορέσουμε ως πανελλήνιος φορέας να επικοινωνήσουμε με το γραφείο του Υπουργού νωρίτερα ζητώντας να ξανατρέξει η α φάση μέσα στο σαββατοκύριακο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρώτα επιβεβαιώστε ότι εχετε δηλώσει «ΝΑΙ» στο κουτάκι της παράλληλης…


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...