Home / Featured / Κύρωση πινάκων αναπληρωτών Π.Ε., κενά ΠΕ70 / ΠΕ60, διορισμοί διοριστέων ΑΣΕΠ 2008

Κύρωση πινάκων αναπληρωτών Π.Ε., κενά ΠΕ70 / ΠΕ60, διορισμοί διοριστέων ΑΣΕΠ 2008

Δημοσιεύτηκε: 3:53 μμ Σεπτέμβριος 5th, 2016  


ypep8-marousi-5

Κύρωση πινάκων αναπληρωτών ΠΕ

Αγώνας δρόμου γίνεται αυτή τη στιγμή στο υπουργείο για την κύρωση των πινάκων αναπληρωτών ΠΕ για τη γενική και την ειδική αγωγή.

Ήδη το ΑΣΕΠ έστειλε τις παρατηρήσεις του οι οποίες πρέπει να ενσωματωθούν και το πιθανότερο είναι οι πίνακες να κυρωθούν σήμερα αργά το απόγευμα ή αύριο το πρωί και οι προσλήψεις να γίνουν αύριο το απόγευμα.

Εφόσον όλα πάνε καλά με τους πίνακες -και κυρωθεί και ο πίνακας ειδικής-πρώτα θα «τρέξει» το σύστημα για την ειδική αγωγή ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΑΖΙ-αυτή είναι η σημερινή απόφαση- και μετά για τη γενική αγωγή για 4 ειδικότητες ΠΕ: 60,70,08,32.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Αυτή η ενημέρωση υπάρχει μέχρι στιγμής.Κι επειδή τα δεδομένα αλλάζουν για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσω.

Επανεξέταση αποσπάσεων

Όπως ενημερώθηκα,πριν λίγο,από το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου εντός των επόμενων ημερών θα ανοίξει ξανά το ηλεκτρονικό σύστημα,προκειμένου να υποβληθούν αιτήσεις επανεξέτασης απόσπασης,ενστάσεις,ανακλήσεις, νέες αιτήσεις κλπ.

Γι αυτό να μην καταθέσετε χειρόγραφες αιτήσεις,αλλά να περιμένετε την ανακοίνωση του υπουργείου για να τις υποβάλλετε ηλεκτρονικά.Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσω.

Προσλήψεις διοριστέων ΑΣΕΠ 2008

Με αφορμή ερωτήματά σας ,σχετικά με τους μόνιμους διορισμούς του ΑΣΕΠ του 2008 ,σας ενημερώνω ότι οι προσλήψεις καθυστερούν γιατί πρώτα πρέπει να γίνει η σύσταση των οργανικών θέσεων των μη κοινών ειδικοτήτων στην ΠΕ.

Κι αυτό γιατί οι διοριστέοι Αγγλικής,Γερμανικής,Γαλλικής και Πληροφορικής θα διορισθούν στην α/θμια,αφού δεν υπάρχουν οργανικά κενά στη β/θμια. Υπενθυμίζω ότι οι διοριστέοι είναι 34 νηπιαγωγοί στην α/θμια και 456 στη β/θμια διαφόρων ειδικοτήτων.

Δ. Μπράτης FACEBOOK

Ενημέρωση από τον ΠΑΣΑΔ για τα κενά Δασκάλων και Νηπιαγωγών

Προσλήψεις αναπληρωτών: Έλεγχος και κατανομή των κενών, 2520 ΠΕ70 ΚΑΙ 2350 ΠΕ60 των Περιφερειών διενεργείται προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο αριθμός των προσλήψεων.

Εκτενέστερη ενημέρωση θ’ ακολουθήσει αργότερα.

Το ΔΣ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...