Τελευταία Νέα

Σάββατο, 31/07/2021, 00:03


Home / Featured / Ιδρύονται τμήματα ιδιωτικής εκπαίδευσης σε κάθε Δ.Δ.Ε. υπεύθυνα για Κ.Ξ.Γ., ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια

Ιδρύονται τμήματα ιδιωτικής εκπαίδευσης σε κάθε Δ.Δ.Ε. υπεύθυνα για Κ.Ξ.Γ., ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια

Δημοσιεύτηκε: 9:18 μμ Σεπτέμβριος 14th, 2016  


frontistiria-eoppep

Σε επαφές που είχαν χθες εκπρόσωποι της ΟΙΕΛΕ με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΠΕΘ, υπήρξε ενημέρωση σχετικά με την πρόθεση του Υπουργείου να προχωρήσει άμεσα στην ίδρυση Τμημάτων Ιδιωτικής Εκπαίδευσης στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όλης της χώρας. Αρμοδιότητά τους θα είναι ο έλεγχος της λειτουργίας των Ιδιωτικών Σχολείων, των Φροντιστηρίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Κέντρων Ξένων Γλωσσών, τα οποία λειτουργούν στην ελληνική περιφέρεια.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Με 158 “ΝΑΙ” ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας

Θεωρούμε πως η συγκεκριμένη κίνηση εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο επανάκτησης της εποπτείας του συνόλου της ιδιωτικής εκπαίδευσης από το Υπουργείο Παιδείας, κάτι που απουσίαζε εντελώς κατά την περίοδο 2012-2014 ως αποτέλεσμα της απορρύθμισης και της αυθαιρεσίας που είχε προκαλέσει στο χώρο η πολιτική του Αρβανιτόπουλου. Είναι μάλιστα το πρώτο σημαντικό βήμα για την επανίδρυση της Διεύθυνσης Ιδιωτικής Εκπαίδευσης του ΥΠΠΕΘ η οποία επίσης είχε καταργηθεί εκείνη την περίοδο, με ολέθρια αποτελέσματα για τον κλάδο μας.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Την Παρασκευή 30/7 ανοίγουν τα ραντεβού εμβολιασμού για τους μαθητές 12-15 ετών

ΟΙΕΛΕ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Με 158 “ΝΑΙ” ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας

Με 158 «ΝΑΙ» και 133 «ΟΧΙ», ψηφίστηκε σήμερα το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου ...