Home / Featured / Τι εξελίξεις έχουμε με τις προσλήψεις αναπληρωτών στη Δευτεροβάθμια

Τι εξελίξεις έχουμε με τις προσλήψεις αναπληρωτών στη Δευτεροβάθμια

Δημοσιεύτηκε: 10:43 πμ Σεπτέμβριος 16th, 2016  


kathigitis

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Περίπου 300 προσλήψεις ίσως και λίγες περισσότερες, χρωστά το Υπουργείο Παιδείας για την ειδική αγωγή στη Δευτεροβάθμια καθώς πραγματοποίησε 975 προσλήψεις, ενώ ο προγραμματισμός ήταν για 1300 περίπου.

Όπως πληροφορηθήκαμε δύσκολα θα γίνουν προσλήψεις αυτή την εβδομάδα και μάλλον θα πάνε από τη νέα εβδομάδα. Tην πληροφορία μας επιβεβαιώνει και ο αιρετός στο ΚΥΣΔΕ Νεκτάριος Κορδής: Την ερχόμενη τετάρτη ή Πέμπτη θα έχουμε την επόμενη μεγάλη φάση προσλήψεων σε όλες τις ειδικότητες της ΔΕ. Για την Ειδική Αγωγή πιθανώς Δευτέρα Τριτη. Στα μουσικά εφόσον οι πίνακες του ΑΣΕΠ είναι έτοιμοι θα υπάρξουν προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας οι πρώτες προσλήψεις.

Το θετικό στοιχεία των νέων προσλήψεων που αποκάλυψε το xenesglosses.eu είναι ότι η Β/θμια διαθέτει περίπου 1500 πιστώσεις από τον κρατικό προϋπολογισμό. Το xenesglosses.eu παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσει άμεσα και για τα νούμερα. Ακόμα είναι νωρίς, πάντως στην προηγούμενη φάση καλύφθηκε στις βασικές  ειδικότητες με βάση τα δηλωθέντα κενά περίπου το 50%  εξ αυτών. Αναμένουμε τη νέα καταγραφή.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...