Home / HEADER-NEWS / Eορτασμός ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΛΩΣΣΩΝ στην Καβάλα – Διαγωνισμός Ζωγραφικής «Οι Γλώσσες του Κόσμου»

Eορτασμός ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΛΩΣΣΩΝ στην Καβάλα – Διαγωνισμός Ζωγραφικής «Οι Γλώσσες του Κόσμου»

Δημοσιεύτηκε: 5:54 μμ Σεπτέμβριος 19th, 2016  


Multilingualism

Eορτασμός ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΛΩΣΣΩΝ στην Καβάλα – Διαγωνισμός Ζωγραφικής «Οι Γλώσσες του Κόσμου»

Η ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ σας προσκαλεί στον εορτασμό της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΛΩΣΣΩΝ με θέμα «ΣΕΒΟΜΑΙ-ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ-ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ» στο 12ο Δ.Σ. Καβάλας (Αγίου Ιωάννη, οδός Βενιζέλου, απέναντι από το Δημοτικό Ωδείο) την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρες 11:00-13:30, με την υποστήριξη της Αντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα και του Europe Direct της Κομοτηνής, οι οποίοι και θα μας διαθέσουν υλικό και επιδαπέδια παιχνίδια.

Σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη χρώματα, μουσική και δραστηριότητες, θα υπάρχουν ηλικιακές γωνιές (6-9, 10-12 και 13+) έτσι ώστε να συμμετάσχουν και να απολαμβάνουν τη χαρά του παιχνιδιού όλα τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντά τους.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας οι δραστηριότητες της ημέρας θα λάβουν χώρα στο Γυμναστήριο του Σχολείου, όπου θα γίνονται και προβολές σχετικές με την πολυγλωσσία.

Παράλληλα, από Δευτέρα 12 έως και Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016, θα διενεργηθεί διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα «Γλώσσες του Κόσμου».

Η καλύτερη ζωγραφιά από κάθε βαθμίδα θα βραβευτεί και θα αποτελέσει το θέμα της αφίσας για τον εορτασμό της Ε.Η.Γ. του 2017. Η ζωγραφιά θα είναι σε κόλλα Α3 ή Α4 και στο πίσω μέρος της θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμου του μαθητή/ μαθήτριας, η τάξη και το σχολείο του και θα παραδίδεται στον/στην υπεύθυνο καθηγητή/τρια Αγγλικών του σχολείου. To Βιβλιοπωλείο Ζαπώνης θα προσφέρει ξενόγλωσσα λεξικά στους νικητές του Διαγωνισμού Ζωγραφικής.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει κλήρωση 30 λογοτεχνικών βιβλίων με CD/DVD για διάφορα επίπεδα, χορηγία της Express Publishing.
Όλα τα παιδιά θα λάβουν αναμνηστική βεβαίωση συμμετοχής.

Σας περιμένουμε!
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. της ΕνΕΑΓΚ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...