Home / Featured / WEBINARS UNICERT ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Security)

WEBINARS UNICERT ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Security)

Δημοσιεύτηκε: 12:00 μμ Αύγουστος 4th, 2016  


2_xg_security

Η Universal Certification Solutions – UNICERT είναι ένας σύγχρονος Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού, πιστοποιημένος από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. με την υπ’ αριθμ. 148/21.1.2015 απόφαση του Δ.Σ. για την πιστοποίηση προσώπων σε Γνώση Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ και κατ’ επέκταση τα πιστοποιητικά του αποτελούν απαραίτητο εφόδιο για προσλήψεις στο ελληνικό δημόσιο και διαγωνισμούς Α.Σ.Ε.Π..

Είναι πιστοποιημένος κατά ISO 9001:2008 και διαπιστευμένος από το Ε.ΣΥ.Δ. κατά ISO/IEC 17024:2012 (σε εικοσιοκτώ (28) περιγράμματα, ενώ υπό διαπίστευση έχουν τεθεί ακόμα δεκατρία  (13) περιγράμματα), γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια, ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της Ε.Α. (European cooperation for Accreditation).

Ο Φορέας UNICERT στοχεύει να καλύψει πλήρως τις ανάγκες πιστοποίησης κάθε ενδιαφερόμενου, με προσήλωση στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και ευέλικτων λύσεων. Η πολυετής εμπειρία των στελεχών μας στο χώρο της πιστοποίησης αποτελεί προνόμιο καλής συνεργασίας, καθώς εκτιμούμε και ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των συνεργατών μας. Για το λόγο αυτό, το εξεταστικό της σύστημα είναι προϊόν συνεργασίας της ομάδας ανάπτυξης της εταιρίας και του Κέντρου Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Επιπλέον των παραπάνω, εγκαινιάζουμε νέες συνεργασίες και δίνουμε νέα προοπτική στο δίκτυό μας με:

  • Την προώθηση Προπτυχιακών – Μεταπτυχιακών του Πανεπιστημίου Frederick Κύπρου δια ζώσης και εξ΄ αποστάσεως, αναγνωρισμένων από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.,
  • Την προώθηση πιστοποιητικών Αγγλικής Γλώσσας, αναγνωρισμένων από ΑΣΕΠ, αναλαμβάνοντας την αντιπροσωπεία των PTE GENERAL και PTE ACADEMIC (awarded by Edexcel) σε Ελλάδα και Κύπρο,
  • Τη συνεργασία με την Express Publishing – International Vocational English για την παροχή Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας στα Ειδικά-Επαγγελματικά Αγγλικά, εγκεκριμένων από το University of Greenwich για δεκάδες επαγγελματικές δραστηριότητες.
  • Τη συμμετοχή σε επιδοτούμενα ευρωπαϊκά προγράμματα.

Σήμερα, ο Φορέας UNICERT διαθέτει ένα πανελλαδικό δίκτυο 940 και πλέον πιστοποιημένων συνεργαζόμενων κέντρων, ενώ παράλληλα έχει εδραιώσει την παρουσία της στην Κύπρο, εντάσσοντας στο δίκτυό της 80 πιστοποιημένα συνεργαζόμενα κέντρα. Σε συνέχεια της εξωστρεφούς της πολιτικής, διαθέτει παρουσία και στην Αλβανία με επιπλέον 2 πιστοποιημένα εξεταστικά κέντρα.

Η Universal Certification SolutionsUnicert  προωθεί και στηρίζει τα Webinars της ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΥ ΚΔΒΜ 2 Academy

 

Ανακοίνωση Σεμιναρίου:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Security)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:  ΣΑΒΒΑΤΟ 17/9

To Πρόγραμμα κατάρτισης προσωπικού Ασφαλείας, διάρκειας 105 ωρών, έχει στόχο την προετοιμασία για τη συμμετοχή στις εξετάσεις αρχικής απόκτησης Άδειας Security. Πρόκειται για την  υποχρεωτική παρακολούθηση του Προγράμματος ΚΕΜΕΑ από τους νεοεισερχόμενους στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλειας / private security.

Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε 3 εβδομάδες. Παρακολούθηση: πρωινές (09:00 – 14:00) ή απογευματινές ώρες (16:00 – 21:00) είτε δια ζώσης στις εγκαταστάσεις της ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΥ  ΚΔΒΜ2 είτε εξ αποστάσεως (σύγχρονη) Webinars.

Οι συμμετέχοντες έχουν τις εξής παροχές:

  • ebook σε CD 420 σελίδων με την ‘Υλη του Υπουργείου
  • 300 απαντημένες ερωτήσεις από τους καθηγητές, εκ των οποίων κληρώνονται κάθε φορά οι 14 για την γραπτή εξέταση και
  • Ειδική προετοιμασία για την προφορική εξέταση από τον επικεφαλή της ομάδας μέσα στην αίθουσα κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Δρ. Δημήτριος Δερπάνης

Διευθύνων Σύμβουλος – UNICERT

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ: ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΕΔΩ

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και στα ΔΙΕΚ

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων παρατίθενται πληροφορίες για τις διαδικασίες επιλογής ...