Home / Featured / WEBINARS UNICERT «Eκπαίδευση ενηλίκων σε ενεργητικές εκπαιδευτικές τεχνικές»

WEBINARS UNICERT «Eκπαίδευση ενηλίκων σε ενεργητικές εκπαιδευτικές τεχνικές»

Δημοσιεύτηκε: 6:52 πμ Αύγουστος 30th, 2016  


Webinars_xenesglosses_Εκπ_Εν_Mod

Η Universal Certification Solutions – UNICERT είναι ένας σύγχρονος Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού, πιστοποιημένος από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. με την υπ’ αριθμ. 148/21.1.2015 απόφαση του Δ.Σ. για την πιστοποίηση προσώπων σε Γνώση Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ και κατ’ επέκταση τα πιστοποιητικά του αποτελούν απαραίτητο εφόδιο για προσλήψεις στο ελληνικό δημόσιο και διαγωνισμούς Α.Σ.Ε.Π..

Είναι πιστοποιημένος κατά ISO 9001:2008 και διαπιστευμένος από το Ε.ΣΥ.Δ. κατά ISO/IEC 17024:2012 (σε εικοσιοκτώ (28) περιγράμματα, ενώ υπό διαπίστευση έχουν τεθεί ακόμα δεκατρία  (13) περιγράμματα), γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια, ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών – μελών της Ε.Α. (European cooperation for Accreditation).

Ο Φορέας UNICERT στοχεύει να καλύψει πλήρως τις ανάγκες πιστοποίησης κάθε ενδιαφερόμενου, με προσήλωση στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και ευέλικτων λύσεων. Η πολυετής εμπειρία των στελεχών μας στο χώρο της πιστοποίησης αποτελεί προνόμιο καλής συνεργασίας, καθώς εκτιμούμε και ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των συνεργατών μας. Για το λόγο αυτό, το εξεταστικό της σύστημα είναι προϊόν συνεργασίας της ομάδας ανάπτυξης της εταιρίας και του Κέντρου Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών ΕΠΑΛ και ΙΕΚ

Επιπλέον των παραπάνω, εγκαινιάζουμε νέες συνεργασίες και δίνουμε νέα προοπτική στο δίκτυό μας με:

  • Την προώθηση Προπτυχιακών – Μεταπτυχιακών του Πανεπιστημίου Frederick Κύπρου δια ζώσης και εξ΄ αποστάσεως, αναγνωρισμένων από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.,
  • Την προώθηση πιστοποιητικών Αγγλικής Γλώσσας, αναγνωρισμένων από ΑΣΕΠ, αναλαμβάνοντας την αντιπροσωπεία των PTE GENERAL και PTE ACADEMIC (awarded by Edexcel) σε Ελλάδα και Κύπρο,
  • Τη συνεργασία με την Express Publishing – International Vocational English για την παροχή Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας στα Ειδικά-Επαγγελματικά Αγγλικά, εγκεκριμένων από το University of Greenwich για δεκάδες επαγγελματικές δραστηριότητες.
  • Τη συμμετοχή σε επιδοτούμενα ευρωπαϊκά προγράμματα.

Σήμερα, ο Φορέας UNICERT διαθέτει ένα πανελλαδικό δίκτυο 940 και πλέον πιστοποιημένων συνεργαζόμενων κέντρων, ενώ παράλληλα έχει εδραιώσει την παρουσία της στην Κύπρο, εντάσσοντας στο δίκτυό της 80 πιστοποιημένα συνεργαζόμενα κέντρα. Σε συνέχεια της εξωστρεφούς της πολιτικής, διαθέτει παρουσία και στην Αλβανία με επιπλέον 2 πιστοποιημένα εξεταστικά κέντρα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Χ. Ταραντίλης: Δεν εξετάζεται η υποχρεωτική θητεία στα 18

Η Universal Certification SolutionsUnicert  προωθεί και στηρίζει τα Webinars της ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΥ ΚΔΒΜ 2 Academy

Ανακοίνωση Σεμιναρίου:

«Eκπαίδευση ενηλίκων σε ενεργητικές εκπαιδευτικές τεχνικές»

ροετοιμασία για τις εξετάσεις του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:  ΣΑΒΒΑΤΟ 17/9

Στόχος προγράμματος

Τα  εκπαιδευτικό πρόγραμμα στοχεύει στην προετοιμασία των Εκπαιδευτών μη τυπικής  εκπαίδευσης που επιθυμούν να πιστοποιηθούν στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ για την ένταξή τους στους Πίνακες Εκπαιδευτών Ενηλίκων. Το πρόγραμμα απευθύνεται επίσης και σε όλους τους Εκπαιδευτές που επιθυμούν να βελτιώσουν και να επικαιροποιήσουν  τις γνώσεις και τις ικανότητές τους, καθώς καλύπτει τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο της Εκπαίδευσης Ενηλίκων και υλοποιείται εξ ολοκλήρου μέσω βιωματικών και  διαδραστικών μεθόδων.

Διάρκεια:  100 διδακτικές ώρες (30 διδακτικές ώρες δια ζώσης & 70 διδακτικές ώρες εξ αποστάσεως

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Δρ. Δημήτριος Δερπάνης

Διευθύνων Σύμβουλος – UNICERT

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Το Σχέδιο Νόμου για τις Πανελλήνιες και τα Πανεπιστήμια

«Το νομοσχέδιο εισάγει αλλαγές που στοχεύουν στο να αντιμετωπίσουν χρόνιες παθογένειες του ...