Home / HEADER-NEWS / Προσλήψεις εκπαιδευτικών μουσικής και καλλιτεχνικού προσωπικού

Προσλήψεις εκπαιδευτικών μουσικής και καλλιτεχνικού προσωπικού

Δημοσιεύτηκε: 4:22 μμ Αύγουστος 2nd, 2016  


music-363276_640

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Σε προσλήψεις εκπαιδευτικών μουσικών ειδικοτήτων συνολικά 12 ατόμων θα προχωρήσει ο Δήμος Κιλελέρ. Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι 9 μήνες. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Κιλελέρ, Ηρώων Πολυτεχνείου & Αγίου Χαραλάμπους, Τ.Κ.: 41500, Νίκαια Λάρισας, υπόψιν κας Καρακοντάκης Σωτηρίας (τηλ. επικοινωνίας: 2413-507215).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν τη σχετική προκήρυξη.
Προσλήψεις καλλιτεχνικού προσωπικού
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καλαμαριάς ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει καλλιτεχνικό–διδακτικό προσωπικό για την λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου Καλαμαριάς, της Πρότυπης Σχολής Χορού, των εικαστικών τμημάτων και εργαστηρίων, για την ακαδημαϊκή περίοδο 2016-2017, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού πενήντα οκτώ (58) ατόμων. Οι θέσεις αφορούν τη διδασκαλία μουσικών οργάνων, θεάτρου και ζωγραφικής.
H Πρόεδρος του Δ.Σ. της «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας» ανακοινώνει την  πρόσληψη καλλιτεχνικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου επί ωρομισθίου, συνολικού αριθμού δεκαεννιά (19) ατόμων, για το διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης και για εννιά (9) μήνες για τους μουσικούς, ενώ για οκτώ (8) μήνες για τους εικαστικούς, για τον καθηγητή σκακιού και τον δάσκαλο παραδοσιακών χορών.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...