Τελευταία Νέα

Σάββατο, 25/06/2022, 20:37


Home / Featured / OPSYD – Πιθανόν να ανοίξει ξανά για τροποποίηση της αίτησης αναπληρωτών

OPSYD – Πιθανόν να ανοίξει ξανά για τροποποίηση της αίτησης αναπληρωτών

Δημοσιεύτηκε: 2:07 μμ Αύγουστος 11th, 2016  


kathigitria

Πανελληνιος Σύλλογος Αναπληρωτών και Ωρομίσθιων Εκπ/κών Π.Ε. – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ OPSYD

ΓΙΑ ΤΟΝ OPSYD:

Ζητήσαμε να ανοίξουν οι υπηρεσίες του opsyd έστω για μία μέρα, ώστε να μπορούν οι εκπαιδευτικοί να κάνουν τροποποίηση της αίτησής τους. Τονίσαμε στο Υπουργείο ότι οι αιτήσεις φέτος έγιναν στα τυφλά, αφού οι εκπαιδευτικοί δεν ήξεραν τη σειρά τους στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτων, κάτι το οποίο δημιούργησε πολλές ανασφάλειες και αμφιταλαντεύσεις στους εκπαιδευτικούς.

Με δεδομένες τις πολλές αιτήσεις που λάβαμε από συναδέλφους για το παραπάνω, το Υπουργείο μας απάντησε ότι θα το εξετάσει το ζήτημα και πιθανότατα θα ικανοποιήσει το αίτημα του Πανελληνίου Συλλόγου Αναπληρωτών και Ωρομίσθιων Εκπ/κων Π.Ε., ώστε να μπορέσουν οι εκπαιδευτικοί που βρέθηκαν προ εκπλήξεως με την ανακοίνωση της σειράς τους στον πίνακα να τροποποιήσουν την αίτησή τους.

Αν συμβεί αυτό θα ανακοινωθεί κάποιες μέρες νωρίτερα, ώστε να προλάβουν να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί για τη δυνατότητα που θα τους δοθεί.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Πίνακες υποψηφίων που κρίθηκαν ικανοί/ές για τις Αστυνομίας Σχολές

12/8/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ OPSYD
Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν τους λόγους για τους οποίους μπορεί κάποιος να κάνει αίτηση τροποποίησης της δήλωσής του μέσω opsyd θέλουμε να αναφέρουμε ότι προφανώς γνωρίζουμε υπό ποιες προϋποθέσεις γίνεται. Επειδή το γνωρίζουμε, λοιπόν, ζητήσαμε να γίνει μια εξαίρεση για συγκεκριμένους λόγους. Εμείς από την πλευρά μας αναδείξαμε ένα θέμα: ότι οι αναπληρωτές έκαναν στα “τυφλά” την αίτησή τους και ότι αρκετοί επιθυμούν να προβούν σε τροποποίηση της αίτησής τους διότι η θέση που υπολόγιζαν ότι θα έχουν στον πίνακα με τη θέση που έχουν στην πραγματικότητα απέχουν παρασάγγας. Ξανατονίζουμε ότι η απάντηση που πήραμε ήταν ότι είναι ένα λογικό και δίκαιο αίτημα και το Υπουργείο θα το εξετάσει με πιθανότητα να το ικανοποιήσει. Μάλιστα ζητήσαμε να προηγηθεί ενημέρωση 2-3 μέρες πιο πριν εάν καταφέρουν να το πραγματοποιήσουν, ώστε να προλάβουν όλοι οι αναπληρωτές να ενημερωθούν.
 
Εμείς ως Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών και Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών Π.Ε. λάβαμε πολλά αιτήματα, αναδείξαμε το θέμα, πιέσαμε γι αυτό και ελπίζουμε το Υπουργείο να προβεί σε μία εξαίρεση της δυνατότητας που έχουν οι αναπληρωτές να κάνουν τροποποίηση, διότι η ευθύνη ότι οι δηλώσεις έγιναν χωρίς όλοι μας να γνωρίζουμε τη θέση μας στον πίνακα δε βαραίνει εμάς, αλλά το Υπουργείο. 
 
Όπως και να έχει πρέπει όλοι οι αρμόδιοι φορείς να πιέσουμε για τα δίκαι αιτήματα των συναδέλφων σαν να ήμασταν εμείς στη θέση τους. Μόνο με αλληλεγγύη μπορούμε να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο φορέα που θα μάχεται για τα δίκαιa αιτήματα όλων των αναπληρωτών. 
 
Το Δ.Σ. 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ Δ.ΜΠΡΑΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Τροποποίηση δηλώσεων περιοχής προτίμησης αναπληρωτών και πίνακες ειδικής


 

2 Σχόλια

  1. Σε μια άλλη ενημερωτική σελίδα στο facebook για θέματα των αναπληρωτών αναφέρθηκε ότι δεν είναι εφικτή τελικά η τροποποίηση των περιοχών . Υπάρχει κάποια άλλη εξέλιξη;

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ψηφιακό Πληροφοριακό Σύστημα «eSchools» για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Το Ολοκληρωμένο Ψηφιακό Πληροφοριακό Σύστημα της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με ...