Home / Featured / Λίγες και μεγάλες φάσεις πρόσληψης αναπληρωτών

Λίγες και μεγάλες φάσεις πρόσληψης αναπληρωτών

Δημοσιεύτηκε: 10:50 πμ Αύγουστος 28th, 2016  


KATHIGITIS

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Νωρίς, λίγες φάσεις και πολλοί αναπληρωτές είναι οι τρεις άξονες των φετινών προσλήψεων που θέλει να υιοθετήσει το Υπουργείο όσον αφορά τις προσλήψεις των αναπληρωτών. Όπως πρώτοι αποκαλύψαμε από το Μάρτιο οι προσλήψεις φέτος θα γίνουν το διάστημα 5-7 Σεπτεμβρίου ώστε να ολοκληρωθούν οι τοποθετήσεις των αναπληρωτών στις 9 Σεπτεμβρίου και στο πρώτο κουδούνι να είναι στα σχολεία.

Ήδη για την πρώτη φάση ακούγεται το νούμερο των 10.000 προσλήψεων αν και στο επιτελείο του Υπουργού υπάρχουν εισηγήσεις για ακόμη μεγαλύτερο αριθμό. Άλλη μια μεγάλη φάση πρόσληψης θα γίνει περί τις 20 Σεπτεμβρίου. Ακριβείς αριθμούς θα έχει το xenesglosses.eu τις επόμενες μέρες όταν θα γίνει και η καταγραφή των κενών και για όποια πληροφορία έχουμε θα ενημερώσουμε άμεσα.

Σημειώνουμε ότι στη συνάντηση που είχε ο Υπουργός την Παρασκευή με φορείς της Ειδικής Αγωγής ανέφερε ότι προβλέπεται το μεγαλύτερο μέρος των προσλήψεων να γίνει  εντός Σεπτεμβρίου και να ολοκληρωθεί μέχρι και τον Νοέμβριο. Αυτό που είπε ο Υπουργός είναι λογικό αφού μετά τον Ιανουάριο ο αριθμός των προσλήψεων μειώνεται αισθητά ενώ αυξάνονται οι περιπτώσεις να προσλαμβάνονται αναπληρωτές και να μην παρουσιάζονται γεγονός που αναμένεται να γιγαντωθεί φέτος με την κατάργηση της ποινής του διετούς αποκλεισμού.

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...