Τελευταία Νέα

Τρίτη, 15/06/2021, 18:58


Home / HEADER-NEWS / Κουτσουρεμένα και πλασματικά τα κενά του υπουργείου

Κουτσουρεμένα και πλασματικά τα κενά του υπουργείου

Δημοσιεύτηκε: 9:00 μμ Αύγουστος 6th, 2016  


daskalos

Αγωνία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση για το πότε, πως και κυρίως πόσοι εκπαιδευτικοί θα προσληφθούν προκειμένου να καλύψουν τα χιλιάδες κενά στα σχολεία.

Θα χρειαστούν περισσότεροι από 12.000 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί προκειμένου να καλυφθούν οι ελλείψεις που υπάρχουν στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία της χώρας, σύμφωνα με τα στοιχεία των αιρετών του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ).AdTech Ad

Πόσοι αναπληρωτές θα χρειαστούν σε πρώτη φάση για τη λειτουργία των σχολείων Π.Ε.

Όπως σημειώνουν πηγές της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», από την πλευρά του το υπουργείο Παιδείας, από την επόμενη εβδομάδα και μετά την ολοκλήρωση των αποσπάσεων στην κεντρική υπηρεσία και την ολοκλήρωση των προσωρινών πινάκων στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, θα ξεκινήσει το υπολογισμό των κενών ώστε να αρχίσουν από τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου οι προσλήψεις.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Πανελλήνιες 2021: Ποιοι υποψήφιοι δικαιούνται αποζημίωση 350 ευρώ

Το υπουργείο έχει δεσμευτεί για 20.000-21.000 προσλήψεις αν και ακόμα δεν έχει δώσει ακριβή νούμερα προσλήψεων ανά εκπαιδευτική βαθμίδα.

Πάντως δεν είναι λίγοι οι εκπαιδευτικοί που κάνουν λογο για κουτσουρεμένα και πλασματικά κενά από την πλευρά του υπουργείου.

newsbomb.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Πανελλήνιες 2021: Το πρόγραμμα εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις των Eιδικών ...