Home / Featured / Α φάση προσλήψεων αναπληρωτών πάνω από 10.000 προσλήψεις. Υπηρεσιακές μεταβολές, επανεξέταση αποσπάσεων

Α φάση προσλήψεων αναπληρωτών πάνω από 10.000 προσλήψεις. Υπηρεσιακές μεταβολές, επανεξέταση αποσπάσεων

Δημοσιεύτηκε: 11:40 μμ Αύγουστος 24th, 2016  


Ypepth

Αιτήσεις επανεξέτασης β’ φάσης αποσπάσεων

Οι αιτήσεις επανεξέτασης για τη β’ φάση των αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ που έχουν υποβληθεί είναι περίπου 1060. Οι νέες αιτήσεις περίπου 50. Τα κενά έχουν αποσταλεί από τις Δνσεις ΠΕ στο υπουργείο, οπότε τη Δευτέρα 29 Αυγούστου ,που θα συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ,θα ανακοινωθούν τα ονόματα των αποσπασθέντων.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο παιδείας,αλλά και με βάση την εγκύκλιο που απέστειλε ο Γ.Γ στις Δνσεις Εκπαίδευσης το χρονοδιάγραμμα των υπηρεσιακών μεταβολών και των προσλήψεων αναπληρωτών των εκπ/κών δισμορφώνεται ως εξής:

1.Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου συνεδριάζουν το ΚΥΣΠΕ και το ΚΥΣΔΕ για τη β’φάση των αποσπάσεων. Με δεδομένο ότι τα ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ ,με εγκύκλιο του Γ.Γ., καλούνται να συνεδριάσουν την επομένη, 30-8-16, φαίνεται πως βούληση της ηγεσίας του υπουργείου είναι να δοθούν ελάχιστες αποσπάσεις στη β’ φάση ή μόνο οι κατά προτεραιότητα.

2.Στις 30 Αυγούστου συνεδριάζουν τα ΠΥΣΠΕ και τα ΠΥΣΔΕ, προκειμένου να τοποθετήσουν τους εκπ/κούς στις σχολικές μονάδες.

3.Στις 31 Αυγούστου οι Δνσεις εκπαίδευσης αποστέλλουν τα κενά και τα πλεονάσματα στις περιφερειακές Δνσεις και στις 1-9-2016 γίνονται κοινές συνεδριάσεις των ΠΥΣΠΕ ΠΥΣΔΕ για τη συμπλήρωση του ωραρίου των κοινών ειδικοτήτων ΠΕ και ΔΕ.

4.Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω διαδικασιών οι περιφερειακοί Δντές θα αποστείλουν στο υπουργείο παιδείας τα τελικά κενά,όλων των ειδικοτήτων ,προκειμένου να γίνουν οι προσλήψεις αναπληρωτών.

5.Η α’ φάση προσλήψεων αναπληρωτών προγραμματίζεται να γίνει στις 6 ή το αργότερο στις 7 του Σεπτέμβρη προκειμένου να παρουσιασθούν οι προσληφθέντες στις στις Δ/νσεις και να τοποθετηθούν μέχρι 9 Σεπ. σε σχολεία.

Η α’ φάση θα αφορά και γενική και ειδική αγωγή και θα ξεπερνά ,κατά πληροφορίες,τις 10.000 προσλήψεις( ΠΕ και ΔΕ).

Δημήτρης Μπράτης facebook

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

Άμεσες ενέργειες πριν τη διαδικασία πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών (εγκύκλιος)


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...