Home / Featured / Ενημερωτικό για Τ.Υ. προσφύγων, Παράλληλη Στήριξη, Φάσεις Προσλήψεων

Ενημερωτικό για Τ.Υ. προσφύγων, Παράλληλη Στήριξη, Φάσεις Προσλήψεων

Δημοσιεύτηκε: 9:46 μμ Αύγουστος 26th, 2016  


daskalos

ΠΑ.Σ.Α.Δ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ
Αριθμός Μητρώου Σωματείων Πρωτοδικείου Θηβών: 912/2016
Αριθμός Εγκριτικής Διάταξης : 11/2016
Email:pasadask@gmail.com

Προσφυγικό, Τ.Υ. : Η εγκύκλιος βρίσκεται στο εθνικό τυπογραφείο για ΦΕΚ από 8/8 κι αναμένεται. Οι Τ.Υ. το πιθανότερο είναι, με τα μέχρι τώρα δεδομένα , πως στο σύνολό τους δε θα είναι στην πρώτη φάση προσλήψεων. Προσπαθούμε να έχουμε τουλάχιστον τις μισές.

Παράλληλη στήριξη: Το 60% θα είναι στην Α φάση, επί των όσων αιτημάτων έχουν επανεγκριθεί και το 40% υπολογίζεται για Οκτώβριο, προς τα τέλη, επί των νέων αιτημάτων.

Φάσεις προσλήψεων: Όπως ξέρετε ήδη, φέτος οι πιστώσεις ΕΣΠΑ έχουν μεγάλη ευελιξία και εξ όσων γνωρίζουμε, έχουν απόλυτα κατανεμηθεί κατά είδος αλλά και κατά περιφέρεια. Οι πιστώσεις κρατικού προϋπολογισμού θεωρητικά είναι διαθέσιμες και υπάρχουν και οι πιστώσεις του ΠΔΕ. Το αν και πόσο μεγάλη θα είναι η πρώτη φάση θα εξαρτηθεί από το πόσο «έτοιμες» θα είναι οι ΠΔΕ και οι κρατικού προϋπολογισμού.

Δεν αλλάζει κάτι ως προς τον ημερολογιακό προγραμματισμό της Α φάσης και θεωρούμε πως από 6 έως καταληκτικά 9 Σεπτεμβρίου, θα έχουν πραγματοποιηθεί οι προσλήψεις, όμως ο αριθμός των πιστώσεων άρα και των προσλήψεων, πλην του ΕΣΠΑ, δεν έχει οριστικοποιηθεί γι αυτό και σας καλούμε να κρατάτε επιφυλάξεις για ό, τι διαβάζετε κι ακούτε.

Συνάδελφοι, παρακολουθούμε τις εξελίξεις, προσπαθούμε να παρεμβαίνουμε όπου χρειάζεται και ταυτόχρονα να ενημερώνουμε έγκαιρα κι έγκυρα. Η εγγραφή στον Σύλλογο δυναμώνει τη δική σου φωνή, γι αυτό συμπλήρωσε τη φόρμα: https://goo.gl/forms/9Kum0lGRw2bL5d9f2

Το ΔΣ

https://pasadask.blogspot.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...