Home / Featured / Από τα 1.496 σχόλια στη διαβούλευση για την τροπολογία της Ειδικής εμφανίζονται μόνο 642!

Από τα 1.496 σχόλια στη διαβούλευση για την τροπολογία της Ειδικής εμφανίζονται μόνο 642!

Δημοσιεύτηκε: 8:20 μμ Αύγουστος 16th, 2016  


fimotro

Βουλευτές: Διασφάλιση σωστής διαδικασίας της δημόσιας διαβούλευσης

Κύριοι βουλευτές,
Θα θέλαμε να σας αναφέρουμε κάποια πράγματα σχετικά με τη δημόσια διαβούλευση για την ΕΑΕ στο σ/ν »Ρυθμίσεις για την Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση». Ο σύνδεσμος της είναι ο παρακάτω https://www.opengov.gr/ypepth/?p=3212#comments.
Αυτή η τροπολογία είναι σημαντική για την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης σε μαθητές με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, καθώς διάταξή της αναφέρει ότι μόνιμοι εκπαιδευτικοί μπορούν να διδάξουν σε δομές ΕΑΕ χωρίς κανένα προσόν. Η συγκεκριμένη τροπολογία θα τεθεί σε ψηφοφορία στο τέλος Αυγούστου.

Όπως έχουμε διαπιστώσει πολλά σχόλια μας δεν αναρτήθηκαν στη δημόσια διαβούλευση παρόλο που τηρήσαμε πιστά τους όρουςσυμμετοχής που αναγράφονται. Επίσης γονείς μαθητών έχουν παραπονεθεί για το ίδιο θέμα. Αυτό ενισχύεται από την εξής διαπίστωση. Κάθε σχόλιο παίρνει έναν αύξοντα αριθμό, αν πατήσετε στην επιλογή »Μόνιμος σύνδεσμος» και δείτε στο τέλος της γραμμής διευθύνσεων. Το πρώτο σχόλιο που δημοσιεύτηκε έχει αύξοντα αριθμό 32137. Το τελευταίο σχόλιο που έχει δημοσιευτεί μέχρι τώρα στις 12 Αυγούστου έχει αύξοντα αριθμό 33633.

Αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να υπήρχαν συνολικά 1496 σχόλια ενώ στη διαβούλευση παρουσιάζονται 642!

Θα παρακαλούσαμε να διασφαλίσετε την διαδικασία και να πιέσετε από τη μεριά σας να εμφανιστούν όλα τα σχόλια τα οποία πληρούν τους όρους συμμετοχής. Αυτό θα βοηθήσει και εσάς ώστε να έχετε μια ολόπλευρη εικόνα της κοινής γνώμης για την τροπολογία που θα κληθείτε να ψηφίσετε, η οποία επηρεάζει την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης για μια ευάλωτη μερίδα μαθητών.

Με
εκτίμηση,

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ


 

Ένα σχόλιο

  1. Επίσης τα σχόλια εχουν να ανανεωθούν απο την παρασκευή και σήμερα είναι τρίτη.Ωραία δημοκρατία.

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...