Home / HEADER-NEWS / Ανακοινώνονται οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων 81.000 θέσεων σε παιδικούς / βρεφονηπιακούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Ανακοινώνονται οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων 81.000 θέσεων σε παιδικούς / βρεφονηπιακούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Δημοσιεύτηκε: 8:28 μμ Αύγουστος 16th, 2016  


Οι προσωρινοί πίνακες με τους δικαιούχους των 81.000 θέσεων δωρεάν φιλοξενίας παιδιών σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) αύριο Τετάρτη 17 Αυγούστου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό υλοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2016-2017.

Τα προσωρινά αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους σε ειδική εφαρμογή στις ιστοσελίδες eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr.

Ο κάθε υποψήφιος θα μπορεί να έχει πρόσβαση εισάγοντας στην εφαρμογή τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ που αναγράφονται στην αίτηση συμμετοχής που υπέβαλε.

Ενστάσεις θα μπορούν να καταθέσουν οι γονείς μεταξύ 18 και 22 Αυγούστου (τρεις εργάσιμες ημέρες, καθώς μεσολαβεί Σαββατοκύριακο) είτε μέσω fax στα κατά τόπους γραφεία της ΕΕΤΑΑ, είτε μέσω e-mail με σκαναρισμένα τα απαιτούμενα έγγραφα.

«Από τις ενστάσεις που θα υποβληθούν, θα ληφθούν υπόψη μόνο αυτές που έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι τις 22/8/2016 και ώρα 14.00», διευκρινίζεται στην πρόσκληση που είχε απευθύνει τον Ιούλιο η ΕΕΤΑΑ προς τους γονείς.

Οι πίνακες με τα τελικά αποτελέσματα των ωφελούμενων, ανά περιφέρεια και περιφερειακή ενότητα, προγραμματίζεται να δημοσιευτούν στις 24 Αυγούστου, στην ίδια ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή.

Οσοι λάβουν το vouher, θα μπορούν να απευθυνθούν για την εγγραφή τους στις δομές παιδικής φροντίδας που θα επιλέξουν.

Υπενθυμίζεται ότι το voucher δεν συνδέεται με συγκεκριμένη θέση στη δομή φιλοξενίας παιδιών, αλλά ο γονέας έχει το δικαίωμα να αλλάξει δομή, χωρίς να χάσει το voucher.

Τέλος, να σημειωθεί ότι απαγορεύεται η επιβολή πρόσθετων τροφείων για τις υπηρεσίες που καλύπτει το voucher.

efsyn.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...