Home / Featured / 365 καθηγητές και σχολικοί τροχονόμοι ζητούνται σε 14 Δήμους

365 καθηγητές και σχολικοί τροχονόμοι ζητούνται σε 14 Δήμους

Δημοσιεύτηκε: 10:08 πμ Αύγουστος 30th, 2016  


moriaergasia

Σε 365 ανέρχονται οι θέσεις που προκηρύχθηκαν από 14 δήμους σε όλη τη χώρα για καθηγητές μουσικής και τεχνών και σχολικούς τροχονόμους. Οι νέοι εργαζόμενοι θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας από οκτώ έως δώδεκα μήνες με ωριαία αντιμισθία ή έναντι αντιτίμου και δυνατότητα ανανέωσης.

Ηδη η έκδοση των προκηρύξεων έχει ξεκινήσει, ενώ πριν από λίγες ημέρες εκδόθηκε και εγκριτική απόφαση από το υπουργείο Εσωτερικών, σύμφωνα με την οποία εγκρίνεται η πρόσληψη 101 ατόμων στους Δήμους Κερατσινίου – Δραπετσώνας (79 θέσεις), Κιλελέρ (δύο) και Μίνωα Πεδιάδας (20 θέσεις). Πρόκειται για 81 συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ ή εννέα μήνες για αναγνωρισμένες σχολές και 20 συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας έως ένα έτος σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου από τους ωφελουμένους. Οι διαγωνισμοί θα πραγματοποιηθούν υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ.

Από τους διαγωνισμούς που «τρέχουν» την πλειονότητα των θέσεων προκήρυξαν οι Δήμοι Κορυδαλλού και Παύλου Μελά, όπου αντιστοιχούν από 51 θέσεις καθηγητών μουσικής. Σαράντα έξι προσλήψεις θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης και 40 ο Δήμος Θήβας, ενώ στους Δήμους Πέλλας, Καστοριάς και Λαυρίου κατανέμονται 25, 16 και 15 θέσεις αντιστοίχως.

Οσο για τις ειδικότητες που συγκεντρώνουν την πλειονότητα των θέσεων αφορούν τη διδασκαλία κιθάρας, πιάνου, ζωγραφικής, ανώτερων και υποχρεωτικών θεωρητικών της μουσικής, εγχόρδων, μοντέρνας μουσικής, αρμονίου, ξύλινων πνευστών, θεάτρου, κλασικού μπαλέτου, μοντέρνων χορών.

Προτίμηση παρατηρείται και σε καθηγητές τεχνικής/ανάλυσης/θεωρίας/μεθοδολογίας του κλασικού χορού, φλάουτου/φλογέρας, βιολιού, αυτοσχεδιασμού/χορογραφίας/τεχνικής/θεωρίας/μεθοδολογίας του σύγχρονου χορού, εκμάθησης Η/Υ, εικαστικών, υποκριτικής, αρμόνιου, βιολοντσέλου, μονωδίας, μοντέρνων και παραδοσιακών κρουστών και λύρας, μουσικής προπαίδειας, βυζαντινής μουσικής, ακορντεόν, λαούτου.

Διαγωνισμοί διεξάγονται, επίσης, στον Δήμο Παιονίας, ο οποίος θα καλύψει οκτώ θέσεις σχολικών τροχονόμων για το 1ο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γουμένισσας (από μία θέση), το 2ο Δημοτικό Αξιούπολης και το 1ο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου (από δύο θέσεις), ενώ από έξι προσλήψεις θα γίνουν και στα Ωδεία Λαμίας και Λιβαδειάς.

ΕΘΝΟΣ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...