Σάββατο, 24/07/2021, 04:11


Home / HEADER-NEWS / Τρέχουν οι υποψήφιοι Ε.Ε.Π. να συλλέξουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά της εγκυκλίου αναπληρωτών

Τρέχουν οι υποψήφιοι Ε.Ε.Π. να συλλέξουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά της εγκυκλίου αναπληρωτών

Δημοσιεύτηκε: 7:07 μμ Ιούλιος 23rd, 2016  


Ypepth

Σε κυνήγι του χαμένου θησαυρού, χωρίς μάλιστα να διάγουμε, τύποις, καρναβαλική περίοδο, έχουν επιδοθεί χιλιάδες αναπληρωτές Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π.) από τη στιγμή που δημοσιεύθηκε η Εγκύκλιος πρόσληψής τους για το 2016-17, με τα προαπαιτούμενα στοιχεία τα ζητούμενα εκ της Επιτροπής Συνάφειας του Ι.Ε.Π.  περί των Μεταπτυχιακών τους τίτλων(Οδηγοί σπουδών κ.λ.π), που πρέπει να ψηφιοποιήσουν «σε C.D κατά προτίμηση» και να τα καταθέσουν μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουλίου  2016 στην μία και μοναδική Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε.) που θα επιλέξουν να εργασθούν.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Ανακοινώθηκαν οι πίνακες με τις Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής για τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Κάτοχοι «ημεδαπών» μεταπτυχιακών τίτλων εδώ και πολλά χρόνια, διαπιστώνουν σε περίπτωση που δεν το γνώριζαν ήδη και δεν φανταζόντουσαν ποτέ πόσο κρίσιμο μέγεθος ήτο,  πως το Μεταπτυχιακό από το οποίο έλαβαν τον τίτλο έχει καταργηθεί ή έχει διαφοροποιηθεί.

Με αγωνία αναζητούν μανιωδώς και με την αδρεναλίνη στα ύψη, στοιχεία αυτού στο διαδίκτυο…Ένα έστω ίχνος το οποίο θα τους οδηγήσει στον πολυπόθητο «Οδηγό». Γνωριμίες επιστρατεύονται και εκκλήσεις βοηθείας αντιλαλούν στο f.b….Οι ώρες, τα δευτερόλεπτα  περνούν αδυσώπητα και «καιρός γαρ εγγύς».

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Ανακοινώθηκαν οι πίνακες με τις Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής για τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Από την άλλη, κάτοχοι «αλλοδαπών» μεταπτυχιακών τίτλων σε περίπτωση που στο αγωνιώδες τηλεφώνημα τους στο Πανεπιστήμιο του εξωτερικού, απαντήσει αρμόδιος και οδηγήσει στον «Οδηγό» τον εκλιπαρούντα συνάδελφο, αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολο εγχείρημα είναι η μετάφραση του εν λόγω εγχειριδίου εντός 5 ουσιαστικά ημερών…

ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ…

https://seepea-stella.blogspot.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ανακοινώθηκαν οι πίνακες με τις Ελάχιστες Βάσεις Εισαγωγής για τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Ανακοινώθηκαν σήμερα από το υπουργείο Παιδείας οι πίνακες με τις Ελάχιστες Βάσεις ...