Home / Featured / Στη Ζάκυνθο επέστρεψε καλά στην υγεία της και δυνατή η φιλόλογος Ντένια Παράσχη

Στη Ζάκυνθο επέστρεψε καλά στην υγεία της και δυνατή η φιλόλογος Ντένια Παράσχη

Δημοσιεύτηκε: 12:34 πμ Ιούλιος 2nd, 2016  


ntenia1454910624

Καλά στην υγεία της και πιο δυνατή επέστρεψε την Πέμπτη στην Ελλάδα και στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Ζάκυνθο, η Ντένια Παράσχη.

Ένα χαρμόσυνο γεγονός έλαβε χώρα στο νησί μας καθώς χθες Πέμπτη (30/06/2016) επέστρεψε στη Ζάκυνθο η συμπατριώτισσα μας Ντένια Παράσχη.

Η Ντένια εφόσον ολοκλήρωσε με επιτυχία τις θεραπευτικές τις αγωγές στις ΗΠΑ επέστρεψε στην οικογένεια της πιο δυνατή από ποτέ, έπειτα από την πιο δύσκολη μάχη που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στη ζωή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σπίτι της Ντένιας επικράτησε το αδιαχώρητο από γνωστούς και συγγενείς που θέλησαν να της ευχήθηκαν να είναι πάντα σιδερένια και να έχει πάντα υγεία.

Να τονίσουμε ότι η Ντένια Παράσχη δίδαξε σε όλο τον κόσμο εντός και εκτός Ζακύνθου ότι αυτό που μετράει είναι η καρδιά, η ψυχή και η θέληση.

Με αυτά τα »όπλα» η Ζακυνθινιά κατάφερε να βγει υγιεστάτη από αυτή την περιπέτεια που αντιμετώπισε και πλέον μπορεί να κάνει όνειρα για το μέλλον της γεμάτη αισιοδοξία.

Το «ευχαριστώ» της Ντένιας στο Facebook

Η Ντένια Παράσχη, με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανάρτησε στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook για εκείνη, θέλησε να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν και ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση της υγείας της 28χρονης.

“Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την πορεία της υγείας μου όλο αυτόν τον καιρό. Βρίσκομαι αισίως στον τρίτο κύκλο των χημειοθεραπειών μου και τα μηνύματα που παίρνω από τους γιατρούς είναι πολύ θετικά, κάνοντάς με να αισιοδοξώ. Σας ευχαριστώ πραγματικά για την ευκαιρία που μου δώσατε” έγραψε.

https://ermisnews.gr/

Η ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΕΝΙΑΣ

Έκκληση βοήθειας για τη Ντένια


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...