Home / Featured / Πρόσληψη 40 εποχικών υπαλλήλων στο Υπουργείο Παιδείας

Πρόσληψη 40 εποχικών υπαλλήλων στο Υπουργείο Παιδείας

Δημοσιεύτηκε: 10:05 μμ Ιούλιος 29th, 2016  


ypep8-marousi-5

Εξειδίκευση εποχικών αναγκών και προσδιορισμός του αριθμού του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που απαιτείται για την κάλυψή τους, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 8 του άρθρου 9 του Ν. 3812/2009.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

1. Τον ορισμό των παρακάτω περιγραφόμενων αναγκών των Επιτροπών Μαθητικών Κατασκηνώσεων και Φιλοξενίας (Ε.Μ.Κ.Φ.) του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, α) Πλαταμώνα (ΔΙΠΕ Λάρισας), β) Αβδήρων Ξάνθης (ΔΙΠΕ Ξάνθης), γ) Αγίας Τριάδας Ναούσης (ΔΙΠΕ Ημαθίας), δ) Μεταμόρφωσης (ΔΙΠΕ Χαλκιδικής), και ε) Σαγιάδας (ΔΙΠΕ Θεσπρωτίας), ως εποχικών, κατά την έννοια των κείμενων διατάξεων οι οποίες καλύπτουν δύο κατασκηνωτικές περιόδους διάρκειας δεκατεσσάρων ημερών εκάστη με σαράντα (40) άτομα για χρονικό διάστημα ενός (01) μήνα.

Τον καθορισμό του αριθμού του προσωπικού κατά κατηγορία εκπαίδευσης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, που απαιτείται για την κάλυψη των παραπάνω αναγκών, σύμφωνα με τους συνημμένους πίνακες, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας. Η παρούσα απόφαση να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...