Home / HEADER-NEWS / Πότε θα αναρτηθούν οι πίνακες αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ

Πότε θα αναρτηθούν οι πίνακες αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ

Δημοσιεύτηκε: 9:56 πμ Ιούλιος 23rd, 2016  


pinakas

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Οι υποψήφιοι αναπληρωτές  και ωρομίσθιοι για  τους κλάδους του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. υποβάλλουν τις αιτήσεις τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ως και την 29η Ιουλίου 2016, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης που ενδιαφέρονται να προσληφθούν. Ως καταληκτική ημερομηνία κατάρτισης και ανάρτησης των προσωρινών πινάκων κατάταξης των αναπληρωτών των κλάδων του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., στις ιστοσελίδες των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και υποβολής αυτών στο Α.Σ.Ε.Π., για έλεγχο νομιμότητας, στο: d.prosl.17@asep.gr και  s.dede@asep.gr και στη Διεύθυνση ΕΑΕ, Τμήμα Β ́  t08deab@minedu.gov.gr, προκειμένου να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ, ορίζεται ως και η 26η Αυγούστου 2016. Τα παραπάνω αναφέρει διαβιβαστικό έγγραφο της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου που επίσης

Οι ενδιαφερόμενοι για την απόδοση συνάφειας, σε μεταπτυχιακούς ή διδακτορικούς τίτλους σπουδών, προσκομίζουν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά και σε ένα ηλεκτρονικό αρχείο (κατά προτίμηση CD), σκαναρισμένα ονοματισμένα ως ακολούθως:

«Επώνυμο_κλάδος_Τίτλος_ΣΧΟΛΗ».

Παραδείγματα:

«ΓΕΩΡΓΙΟΥ_ΠΕ23_ΜΤΣ_ΠΤΔΕ.pdf» ή «ΚΑΡΟΓΙΑΝΝΗ_ΠΕ30_ΔΙΔ_ΕΚΠΑ».pdf»

Το αρχείο θα περιέχει τις απαιτούμενες σελίδες ώστε να περιέχονται τα προβλεπόμενα για την εξέταση της συνάφειας, όπως αυτά περιγράφονται στη σελίδα 19 της Πρόσκλησης.

Διευκρινίζεται ότι το μεταπτυχιακό που είναι προσόν διορισμού, όπως π.χ. στους ΠΕ21 με μεταπτυχιακό στη ΛΘ, εφόσον τα δικαιολογητικά περιλαμβάνουν και την άδεια άσκησης επαγγέλματος, δεν στέλνονται για συνάφεια.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης είναι υπεύθυνη τόσο για την ψηφιοποίηση των έντυπων δικαιολογητικών, σε περίπτωση που υποψήφιος δεν προσκομίσει ηλεκτρονικό αρχείο, όσο και για τον έλεγχο της ορθής ονομασίας των προσκομιζόμενων ηλεκτρονικών αρχείων.

Οι ΠΔΕ είναι αρμόδιες για τον  αυτεπάγγελτο έλεγχο γνησιότητας των τίτλων.

Για τον αυτεπάγγελτο έλεγχο γνησιότητας των τίτλων, οι ΠΔΕ μπορούν να ζητούν βάσει του άρθρου 28 του ν. 4305/2014 (Α ́237) επείγουσες διαδικασίες (βλ. επισυναπτόμενο υπόδειγμα).

Ο έλεγχος γνησιότητας των τίτλων μπορεί να «τρέχει» παράλληλα με την πιστοποίηση της συνάφειας.

Η Επιτροπή εξέτασης Συναφειών του ΙΕΠ δέχεται και απαντά αποκλειστικά και μόνο στα αιτήματα που διαβιβάζουν οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης αποστέλλει άμεσα και καθημερινά στην αρμόδια Επιτροπή του ΙΕΠ, τους προς εξέταση τίτλους σπουδών που υποβάλλονται,στην ηλεκτρονική διεύθυνση synafeia@iep.edu.gr.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά όπως περιγράφονται και στη σελίδα 19 της εγκυκλίου έχουν ως εξής:

Για την εξέταση της συνάφειας των  Μεταπτυχιακών τίτλων:

Φωτοαντίγραφο του ΜΤΣ, στο οποίο να αναγράφεται ο βαθμός και η ημερομηνία κτήσης

Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών

Αναλυτική βαθμολογία

Αν πρόκειται για ΜΤΣ Πανεπιστημίου του εξωτερικού επιπροσθέτως:

Βεβαίωση ισοτιμίας του ΜΤΣ από τον ΔΟΑΤΑΠ

Μετάφραση επικυρωμένη του ΜΤΣ, του ΑΠΣ και της αναλυτικής βαθμολογίας

Για την εξέταση της συνάφειας των Διδακτορικών τίτλων:

Φωτοαντίγραφο του Διδακτορικού τίτλου Περίληψη του περιεχομένου της διδακτορικής διατριβής

Τα ονόματα της τριμελούς επιτροπής

Βεβαίωση ισοτιμίας του Διδακτορικού τίτλου από τον ΔΟΑΤΑΠ, αν πρόκειται για το Διδακτορικό τίτλο Πανεπιστημίου του εξωτερικού καθώς και επικυρωμένη μετάφραση των παραπάνω εγγράφων, όπως προβλέπεται στις σελίδες 5-6 της εγκυκλίου.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης συμπληρώνει τον επισυναπτόμενο πίνακα προς το ΙΕΠ, ανά κλάδο και πρόγραμμα σπουδών και αποστέλλει αυτόν άπαξ στο ΙΕΠ.

Ως καταληκτική ημερομηνία κατάρτισης και ανάρτησης των προσωρινών πινάκων κατάταξης των αναπληρωτών των κλάδων του Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., στις ιστοσελίδες των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και υποβολής αυτών στο Α.Σ.Ε.Π., για έλεγχο νομιμότητας, στο: d.prosl.17@asep.gr και  s.dede@asep.gr και στη Διεύθυνση ΕΑΕ, Τμήμα Β ́  t08deab@minedu.gov.gr, προκειμένου να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ, ορίζεται ως και η 26η Αυγούστου 2016.

Αυτό σημαίνει ότι Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης μπορούν να αναρτούν, να διαβιβάζουν και να υποβάλλουν προς έλεγχο στο ΑΣΕΠ τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης, εφόσον είναι πλήρως συμπληρωμένοι και προ της καταληκτικής ημερομηνίας.

Κατά των πινάκων αυτών δύναται να υποβληθεί από τους υποψηφίους ένσταση στο ΑΣΕΠ μέσα σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) ημερών, από την επομένη της αναρτήσεως των πινάκων στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης αίτησής τους, με τη διαδικασία που ορίζεται στην Πρόσκληση.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...