Home / Featured / Πως γίνεται η αλλαγή στην προϋπηρεσία αν υπάρχουν λάθη

Πως γίνεται η αλλαγή στην προϋπηρεσία αν υπάρχουν λάθη

Δημοσιεύτηκε: 7:17 μμ Ιούλιος 19th, 2016  


to-na-kaneis-lathos

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην εγκύκλιο αναπληρωτών Ειδικής Εκπαίδευσης εχουν καταχωριστεί από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του ΥΠ.Π.Ε.Θ. (κατά το παρελθόν), τα μόρια προϋπηρεσίας ανά σχολικό έτος (έως και το σχολικό έτος 2015-2016), όπως αυτά προσμετρώνται με βάση τις κείμενες διατάξεις στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών εκπ/κών καθώς και τα μόρια ΣΜΕΑΕ ανά σχολικό έτος (έως και το σχολικό έτος 2015-2016, για προϋπηρεσίες αναπληρωτή/ωρομισθίου που έχουν προσφερθεί σε Δομές της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης).

Σε περίπτωση, δε, που ο εκπαιδευτικός επιθυμεί να τροποποιήσει οποιοδήποτε στοιχείο του Φακέλου του (της καρτέλας Συνολικά Μόρια προϋπηρεσίας), έχει τη δυνατότητα στο μενού «Μεταβολές στοιχείων» (που βρίσκεται στην καρτέλα Προσωπικά Στοιχεία, δεξιά στο πάνω μέρος της σελίδας σε κόκκινο φόντο), επιλέγοντας Αίτημα μεταβολής στοιχείων να αιτηθεί οποιαδήποτε αλλαγή στα στοιχεία προϋπηρεσίας του.

Μόρια και εκτύπωση

Μετά την καταχώριση της Αίτησης-Δήλωσης ο υποψήφιος δύναται – μέσω του ΟΠΣΥΔ – να προεικονίσει ή/και να εκτυπώσει αντίγραφο αυτής με εμφάνιση του αριθμού πρωτοκόλλου και της ημερομηνίας υποβολής της.

Επισημαίνεται ότι μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, δεν είναι δυνατή ουδεμία τροποποίηση της Αίτησης-Δήλωσης.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Σημειώνεται ότι δεν εμφανίζονται στο αντίγραφο της αίτησης μόρια προϋπηρεσίας ή/και επιτυχίας από διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Τα μόρια αυτά θα δημοσιευθούν στο διαδίκτυο κατά την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων αναπληρωτών στην ιστοσελίδα https://e-aitisi.sch.gr/ (βλ. Μέρος Γ΄).

Βγήκε η εγκύκλιος της Ειδικής. Ξεκινάνε οι αιτήσεις


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...