Home / Featured / Μοριοδότηση σεμιναρίων στην Ειδική Αγωγή

Μοριοδότηση σεμιναρίων στην Ειδική Αγωγή

Δημοσιεύτηκε: 9:02 μμ Ιούλιος 15th, 2016  


eidiki agogi

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Στο Υπουργείο Παιδείας φαίνεται να υπάρχουν σκέψεις για τη μοριοδότηση των σεμιναρίων με λιγότερες από 400 ώρες αν και η εγκύκλιος πρόσληψης ΕΕΠ και ΕΒΠ  το προηγούμενο σχολικό έτος ανέφερε ότι μοριοδοτούνται τα σεμινάρια διάρκειας τουλάχιστον 400 ωρών:

«Σεμινάρια αποδεδειγμένης ετήσιας διάρκειας τουλάχιστον τετρακοσίων (400) ωρών στην ΕΕ, που θα έχουν υλοποιηθεί μέχρι τις 30/08/2014, από Πανεπιστήμια ή από αναγνωρισμένους κρατικούς φορείς που εποπτεύονται από το Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων μοριοδοτούνται με μισή (0,5) μονάδα».

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του xenesglosses.eu. Τίποτα δεν είναι οριστικό αλλά υπάρχει η δυνατότητα μοριοδότησής τους αν το αποφασίσουν στο Υπουργείο οριστικά και συμφωνήσει και το ΑΣΕΠ.

Ο κ. Βουγίας που έφερε στην επιφάνεια το θέμα είχε αναφέρει ότι:
Για το θέμα της μοριοδότησης των σεμιναρίων των 400 ωρών του ΕΕΠ, το Υπουργείο προσανατολίζεται να ισχύουν χωρίς χρονικό όριο και να μοριοδοτούνται με μόρια ανά 100 ώρες και τα με πιο λίγες ώρες σεμινάρια. Αναμένεται και για αυτό το ζήτημα η έγκριση του ΑΣΕΠ, άρα ας μην θεωρηθεί δεδομένο.

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...