Home / Featured / Εξελίξεις με τις προσλήψεις αναπληρωτών. Κερδισμένη αναμένεται να είναι η Ειδική Εκπαίδευση

Εξελίξεις με τις προσλήψεις αναπληρωτών. Κερδισμένη αναμένεται να είναι η Ειδική Εκπαίδευση

Δημοσιεύτηκε: 10:32 πμ Ιούλιος 9th, 2016  


idiotikoiekp

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Σε καλό δρόμο βρίσκεται το θέμα της εξασφάλισης πιστώσεων μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και του ΕΣΠΑ για προσλήψεις αναπληρωτών. Το νέο σχολικό έτος θα εξασφαλιστούν πιστώσεις για 20.000 και πλέον αναπληρωτές. Στον αριθμό των προσλήψεων αυτών θα περιλαμβάνονται και προσλήψεις εκπαιδευτικών  για τους πρόσφυγες.

Όσον αφορά την κατανομή των πιστώσεων πρωτοβάθμια και Ειδική Εκπαίδευση θα έχουν τη μερίδα του λέοντος μάλιστα δεν αποκλείεται στην Ειδική Εκπαίδευση να έχουμε αύξηση των προσλήψεων καθώς αποτελεί προτεραιότητα της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου. Πρώτες πληροφορίες μας κάνουν λόγο για προσλήψεις στην Ειδική Εκπαίδευση που μπορεί να ξεπεράσουν τις 7.000 για εκπαιδευτικούς ενώ στα ίδια επίπεδα ανανένεται να είναι οι προσλήψεις  για Ειδικό Εκπαιδευτικό και Βοηθητικό.

Το xenesglosses.eu θα σας ενημερώσει εγκαίρως για όλες τις εξελίξεις. Όσον αφορά το θέμα της εγκυκλίου υπογράφτηκε χθες από τον Υπουργό. Η εγκύκλιος αναμένεται να πάρει ΦΕΚ τη Δευτέρα ή την Τρίτη και άμεσα θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις των αναπληρωτών καθώς η έκδοση του ΦΕΚ θα σημάνει και την έναρξη των αιτήσεων που για πρώτη φορά φέτος θα γίνουν ηλεκτρονικά.

Πήρε υπογραφή η εγκύκλιος αναπληρωτών γενικής αγωγής.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...